Hoeslaken Aerosleep 60x120 Wit, matras laken. 3A1

Bieden
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
160sinds 25 mei. '24, 10:39
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
TypeHoeslaken of Sloop
KleurWit
Bestemd voorJongetje of Meisje

Beschrijving

Hoeslaken Aerosleep 60x120 Wit, matras laken. 3A1

Gebruikt, maar nog in mooie schone conditie.
Luchtdoorlatende matrassen of beschermers verliezen hun nut wanneer je er een zwaar hoeslaken over trekt. AeroSleep ontwikkelde daarom een zacht hoeslaken in een ademende stof. Dit lichte hoeslaken helpt mee met het creëren van een optimale luchtcirculatie.

De open textuur van de stof maakt dat lucht vrij kan circuleren door de 3D-structuur van de matrasbeschermer. In combinatie met een stevig babymatrasje biedt het AeroSleep hoeslaken jouw baby de ideale mix van veiligheid en slaapcomfort, terwijl je als ouder geniet van een uitzonderlijk gebruiksgemak.Biedingen
Graag bieden op de advertentie. Biedingen zijn EXCLUSIEF verzendkosten. Graag serieus bieden, helaas moeten we dit vermelden wegens de onvermijdelijke 1,00 en 2,00 bieders.


Reacties
Wij hebben vele advertenties en krijgen per dag dan ook vele mailtjes van geinteresseerden. Door deze hoeveelheid kunnen we niet op elke vraag naar de prijs reageren. Dit geldt ook voor een veel te laag bod: we proberen u een netjes tegenvoorstel te doen, maar vanwege de hoeveelheid berichten reageren we niet op alle lage biedingen.


Verzending
Wij proberen alles zo klein mogelijk te verpakken om zo voordelig mogelijk via brievenbuspost te verzenden. Mocht dit niet passen verzenden we naar uw thuisadres voor 6,00 of naar een afhaalpunt bij u in de buurt (max. 5,25). Verzending naar het buitenland vinden wij geen probleem. Natuurlijk mag u het ook altijd op komen halen. Wij kijken altijd alles na voordat we het verzenden en verpakken het goed. Bij dure of breekbare producten verzenden we verzekerd voor 1,50 extra.


Ophalen
Het is natuurlijk ook mogelijk om het artikel op te halen. Wij hebben geen winkel of showroom en daarmee ook geen vaste openingstijden. Ophalen is mogelijk op afspraak en alleen voor de artikelen die u vantevoren doorgeeft en waar we een prijsafspraak over hebben. Betaling kan contant of via een betaalverzoek. Mocht het artikel niet bevallen kunt u dat uiteraard aangeven bij het ophalen, dan annuleren we de koop. Aan de deur vragen naar andere artikelen is niet mogelijk, deze staan in een opslag en hebben we dan niet bij de hand.


Kijk ook eens bij onze andere advertenties en bespaar op de verzendkosten.
Advertentienummer: m2118776346