Muursticker Sticker Cirkel Meisje Maan Dekornik

€ 119,00
Ophalen of Verzenden
351sinds 11 nov. '22, 13:35
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeWanddecoratie

Beschrijving

Deze prachtige cirkelvormige muursticker is van het merk Dekornik. Op de muurcirkel is sprookjesachtige afbeelding van een meisje op de maan te zien. Een mooie manier om een statement te maken in de kinderkamer zonder een complete wand te behangen. Met deze muursticker kan je kleur in de kinderkamer aanbrengen zonder dat het overheerst, bijvoorbeeld bij het kinderbed of naast een kast, commode of bureau.

Materiaal: polyester

Afmetingen: 150 cm (Ø)

De cirkelvormige muursticker is zelfklevend en zeer gemakkelijk op de muur aan te brengen. Elke cirkel bestaat uit twee delen (links en rechts) die tegen elkaar aan geplakt moeten worden. Belangrijk bij het aanbrengen is dat het oppervlak glad en schoon is. Eenvoudig te verwijderen en laat geen lijmresten achter. Bovendien is de muursticker bedekt met een speciale laag waardoor het gemakkelijk schoon te maken is met een vochtige doek en water.

In 2009 is Kasia Bachor, die grafisch designer is, in Parijs als ze gefascineerd raakt door de prachtige decoraties in de kleine boetiekjes van Montmartre. Na terugkomst start ze met het merk Dekornik en verwerkt ze de Franse designs in behang en muurstickers. De muurstickers worden gedrukt op speciaal polyester geweven materiaal. Hierdoor kunnen de mooiste kleuren geprint worden.

Gratis verzending!
Advertentienummer: m1908788851