Tripp Trapp Kussen | Groen aap | Geplastificeerd

€ 44,95
Verzenden
Verzenden voor € 1,00
4106sinds 1 mei. '23, 15:28
Deel via
of

Beschrijving

Ben je op zoek naar een stoelverkleiner voor je Stokke TrippTrapp stoel? Met een kussenset van UKJE zit je kindje comfortabel en ziet je stoel er super leuk uit. Bovendien is deze set geplastificeerd en daardoor water- en vlekbestendig.

Voor alle TrippTrapp Kinderstoelen
Deze kussenset is geschikt voor alle TrippTrapp varianten van Stokke; zowel voor het houten model met leren riempje als voor het plastic model. Je kunt ook je tafelblad en gordel voor de kinderstoel blijven gebruiken. 

Instructie
Je stoel is snel als nieuw. Zet je babyset (de plastic set of de houten set) op je TrippTrapp. Schuif het rugkussen over de babyset. Open de klittenbandjes van het zitkussen. Schuif de voorkant van het zitkussen over de stoel. Trek de achterkant voorzichtig over de stoel en sluit het klittenband.
Tip: de kussenset is ook te gebruiken zonder de babyset. Als je kindje zelfstandig zit, vouw je het kussen om de rugleuning heen. 

UKJE hoezen zijn op maat gemaakt en passen daarom perfect op jouw Stokke TrippTrapp stoel. De stoelverkleiner is van zacht katoen. Heerlijk zacht en het neemt zweet op, dus je kleintje blijft lekker comfortabel. Geknoeid, klein ongelukje of is je hoes aan een opfrisser toe? Dan was je hem makkelijk op 30 graden. Zo houdt je je nieuwe stoel mooi voor doorverkoop en je tweedehands ziet eruit als nieuw.

Let op: sommige groenten/vruchten zijn zo bijtend dat ze vlekken kunnen geven in de lichte kussens. Kijk dus uit met bijv. tomaat, wortel, meloen of bieten! Let ook op met zonnebrandcréme.

Advertentienummer: a1479630089