Slee van hout met rugleuning

€ 64,95
Verzenden
€ 7,95
6089214sinds 15 dec. '20, 07:24
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Mooie houten slee met metalen geleiders en een eigen rugleuning. Het leukste speelgoed tijdens koude winterdagen vol sneeuw. Race van de bult af, of neem de slee mee tijdens een mooie wandeling in het besneeuwde bos. Leuk voor kinderen of voor het hele gezin.


VEILIG EN COMFORTABEL
Veel GOEDKOPE sleetjes worden vast geniet met nietjespatronen. Dit soort sleetjes zijn niet bestand tegen langdurige ritjes. Onze slee wordt met schroeven en houten verbindingen gemonteerd. Uitgevoerd met een eigen rugleuning voor een zo veilig mogelijke slee-rit.

Met een goed geprofileerde rugleuning kun je comfortabel achterover leunen, het uitzicht bewonderen en zoveel genieten als kan. De slee is gemaakt met het oog op gebruiksgemak.

GOED VOOR MEER SEIZOENEN
De slee is geschikt voor zowel kleine als grotere kinderen. Dankzij de losgeschroefde rugleuning kan je kind ook als hij groot is de slee gebruiken.
De sleden zijn gemaakt van gelakt beukenhout. Hun eigenschappen zorgen voor een hoge sterkte en duurzaamheid. De skids zijn bedekt met een speciale stalen strip. Elke sport van de slee is geïmpregneerd tegen vocht, wat het uiterlijk en de duurzaamheid verbetert.

Sleden zijn een geweldig idee voor een kerstcadeau!
Opslag vereist een minimum aan ruimte en kan tegen een muur worden gehangen of geleund.


Kenmerken:
• Materiaal: gelakt beukenhout
• De skids zijn bedekt met een stalen strip
• Bevestiging van elementen met massieve schroeven
• Lengte: 84 cm
• Breedte: 32 cm
• Hoogte: 37 cm
• Gewicht: 3 kg
• Voorzien van een touwtje (willekeurige kleur) met een handvat
• Ontworpen voor jongens, meisjes
• De sleden worden geproduceerd in de EUOver Vikingchoice
Vikingchoice biedt een uitgebreide keuze aan huis tuin en keuken artikelen, zwembaden en sport en spel artikelen zoals onze trampolines. Onze merken garanderen de nodige veiligheidskeurmerken, kwaliteitsgarantie, duurzame materialen en gebruiksvriendelijke handleidingen. Kortom, hoe het zou moeten zijn!

We werken met meerdere vervoersbedrijven samen, waaronder DHL, DPD, GLS, Red Je Pakketje, Koeriers Service Oost, en Visser Duiven BV.
Wij verzenden doorgaans direct na betaling uw goederen. De verzendkosten worden gespecificeerd op de betalingspagina. Binnen Nederland en België hanteren wij een standaard verzend tarief van €7,95 en €10,95 respectievelijk per zending.

Wilt u dit product bestellen of er juist meer informatie over hebben? Klik dan op de onderstaande link:
Advertentienummer: a1364463723