Step2 Watertafel Ball Buddies Adventure Center

€ 119,00
Ophalen of Verzenden
1542sinds 16 nov. '21, 10:34
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

De Step2 Ball Buddies zijn er weer klaar voor om speelgoedballen te verslepen op deze Adventure Center kinderwatertafel!

Deze superleuke watertafel van Step2 heeft maar liefst twee verdiepingen!

Naast de klassieke Ball Buddies dumptruck, bevat deze water speeltafel voor kinderen een Ball Buddies helikopter, boot en een trein.

De Ball Buddies kunnen niet wachten om op avontuur te gaan rond de rivier, of te cruisen op de weggetjes en bruggetjes. Met een grote oppervlakte, en vele manieren om te spelen, is deze peuter watertafel geweldig buitenspeelgoed voor een sociaal spel met meerdere kinderen.

Kleine avonturiers kunnen de hoepeltjes gebruiken om de ballen in het water te gooien, en genieten van een leuk waterspel met het waterrad en de bijgeleverde schepjes. Er is zelfs een interactief rad op de bodem, zodat het water in beweging gebracht kan worden om een stromende rivier te creëren.

Deze Step2 watertafel is geweldig buitenspeelgoed voor de KDV of voor thuis. Geweldige speeltjes voor meerdere kinderen om te leren delen, om de beurt te spelen en geduld te hebben! Meerdere stations en accessoires stellen kinderen in staat om samen te spelen of om alleen te spelen en het waterspel op hun eigen manier te ervaren.

Schoonmaken is eenvoudig met handige inkepingen in de tafelpoten om speelballen vast te houden en ruimte in het bassin om de accessoires op te bergen.
De waterspelstations zijn voorzien van twee hoepels, een waterrad en een rad in de bodem van het bassin. Geschikt voor 12,7 liter water.

Deze outdoor watertafel heeft een ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid, waardoor hij ideaal is voor zorgeloos spelen met eenvoudig onderhoud.

Deze set bevat: watertafelvoet en -poten, 4 Ball Buddies speeltjes, bollentang, 2 hoektorens, waterrad, brugbevestiging, rad, 3 bekers, 10 speelballen.
Advertentienummer: m1773919937