LEGO Friends - 41426 Heartlake City Park Café

€ 16,95
Ophalen of Verzenden
€ 4,50
80sinds 24 sep. '21, 12:07
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkLego
TypeComplete set

Beschrijving

Spreek af met vrienden in het Heartlake City Park Café. Neem plaats aan een tafeltje en wacht daar op Mia. Daar komt ze al aan op haar skateboard – en Hazel de eekhoorn heeft even meegelift. Stephanie komt eraan om de bestelling op te nemen – dat wordt vast en zeker de wafel in de vorm van een hartje, de specialiteit van het café! Help Stephanie om het eten klaar te maken. Maak een smoothie. Meng het deeg en stop het in het wafelijzer. Het is de perfecte pauze voor in het park.
  • Stil de creatieve honger van kinderen urenlang met dit Heartlake City Park Café (41426). Kinderen kunnen spelen als de ober met een speelgoedmenu, het speelgoedeten klaarmaken of doen alsof ze als klant op een snack wachten.
  • Deze caféspeelset bevat 2 minipoppetjes, een figuur van een eekhoorn, een keuken met een speelgoedwafelijzer en -blender en een heleboel accessoires waarmee kinderen allerlei verhalen kunnen bedenken.
  • Kinderen kunnen doen alsof ze de gerechten maken of als ober of klant spelen. Omdat dit LEGO® café in het park compatibel is met alle LEGO sets en stenen, kunnen kinderen hun set op eindeloos veel manieren aanpassen.
  • Een fantastisch cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 6 jaar die het leuk vinden om met eten te spelen. Met zijn 224 onderdelen is dit een leuk en uitdagend bouwproject voor kinderen die nog niet veel met LEGO® bouwspeelgoed hebben gebouwd.
  • Met een hoogte van ruim 11 cm en lengte van ruim 14 cm neemt deze blikvanger weinig ruimte in. Wie wil deze mooie Parijse eetgelegenheid, compleet met schattige Franse deuren, nou niet op een mooi plekje uitstallen?
  • Kinderen willen gelijk met het creatieve park aan de slag, dus dan is het goed dat je voor deze caféspeelset geen batterijen nodig hebt, zodat de pret gelijk kan beginnen.
  • Net als al het geweldige LEGO® Friends speelgoed, bevat het Heartlake City Park Café duidelijke instructies die kinderen vanaf 6 jaar eenvoudig kunnen volgen. Zo kun je zelf even een korte pauze nemen terwijl jouw kleine bouwer het bouwen voor zijn of haar rekening neemt!
  • Laat kinderen hun interesses ontdekken met kleurrijke LEGO® Friends Heartlake City speelsets. Daarmee kunnen kinderen scènes uit de tv-serie naspelen of hun eigen verhalen bedenken.
  • LEGO® bouwsets voldoen aan de strengste industrienormen. Ze zijn consistent en compatibel, en steeds weer gemakkelijk op elkaar te zetten, en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® Friends sets worden grondig getest om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Verzendenkosten:
DHL Parcelshop: €4,50
DHL aan huis: € 5,75
Boven € 100,- GRATIS VERZENDING!
GRATIS bezorging Tilburg e.o.
Vanaf 20 september is onze showroom/winkel geopend!!!
Herastraat 43-15 (1e verdieping) in Tilburg.
Ophalen in de winkel is natuurlijk ook mogelijk...

Kijk op onze site voor beschikbaarheid en om te bestellen!
Advertentienummer: m1753171260