ZGAN | Lego Duplo Alles in één Doos Roze | compleet | 10571

€ 12,50
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
1042sinds 22 nov. '23, 10:55
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
MerkDuplo
TypeComplete set

Beschrijving

Mooie set Lego Duplo Alles in één Doos Roze (nr. 10571). De set verkeert in keurige staat en is helemaal compleet. Komt uit een rook- en huisdiervrij huis. Let op: er zit geen doos bij deze set, dit is alleen hoe de set heet.

Af te halen in Huizen, of verzenden mogelijk op kosten koper.
Bekijk ook mijn overige advertenties voor meer Duplo en ander mooi speelgoed.

(Trefwoorden: duplo lego speelgoed peuter kleuter sinterklaas kerst verjaardag cadeau kado kwaliteit bouwstenen bouwen compleet schoon zgan )

-----------------------------------------------------------------------------------------

Artikelen
Alle artikelen zijn (indien nodig) zorgvuldig schoongemaakt en de staat varieert van ‘nette gebruikte staat’ tot ‘nieuwstaat’, dit staat bij iedere advertentie omschreven. Wanneer er een vervangend onderdeel (poppetje, blokje) gebruikt is dan staat dit in de advertentie vermeld. Als er een verpakking bij aanwezig is dan staat dit ook in de advertentie en op de foto’s. Wat u ziet op de foto’s is wat u krijgt. Mocht u nog vragen hebben over het artikel, neem dan gerust contact op!

Prijzen en korting
De prijzen van de Duplo en het andere speelgoed zijn in principe vast. Ze zijn gebaseerd op 30 – 50% van de winkelprijs, met uitzondering van enkele zeldzame sets. U krijgt nog 10% extra korting wanneer u meer dan 2 artikelen afneemt met een totale waarde van minimaal €25.

Verzending
Verzending gebeurt doorgaans binnen 1 à 2 werkdagen (tenzij anders afgesproken). Alles wordt hierbij netjes en zorgvuldig verpakt. Wanneer u betaalt middels een betaalverzoek op Marktplaats zijn de verzendkosten:

- €3,99 voor verzending naar DHL afhaalpunt
- €5,95 voor verzending naar uw huisadres

Prijswijzigingen door DHL voorbehouden en verzending geschiedt altijd op kosten en risico van de koper.
Advertentienummer: m2049719493