Lego Hidden side De Newbury Spookschool 70425 gesealde doos

€ 105,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
1344sinds 4 feb. '24, 13:33
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkLego
TypeComplete set

Beschrijving

Aangeboden nieuw in verzegelde doos Lego Hidden Side De Newbury Spookschool (70425). Set is niet meer verkrijgbaar bij Lego. Doos bevindt zich in nette staat. Graag bieden naar waarde, liefst via MP. Kijk ook eens bij mijn overige advertenties.

Newbury Haunted High School 70425 Kenmerken
  • Download de LEGO® Hidden Side™ app en richt je smartphone op de Newbury Spookschool om de school tot leven te laten komen. Beweeg je telefoon en ontdek hoe de verborgen omgeving rondom het model steeds verandert.
  • Dit speelgoed met augmented reality is inclusief 8 figuren: Jack Davids met een smartphone en een minifiguur van het meisje Parker L. Jackson met een smartphone, Douglas Elton, Rose Davids, schooldirecteur Dhr. Clarke, leerlingen Paola en Wade en Spencer, het spookhondje van Davids.
  • Dit schoolspeelgoed bevat talloze leuke details om fantasierijk spel te stimuleren, zoals een verborgen kamer, een bushalte aan de voorkant, een computerlokaal, een bibliotheek, een toilet, een scheikundelokaal en een klokkentoren. De hele school kan worden omgetoverd tot een echte spookschool.
  • De LEGO® Hidden Side™ speelsets spelen zich af in het fictionele stadje Newbury, waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen. Met de sets kunnen kinderen op spokenjacht gaan en de spannendste avonturen beleven waarbij de fysieke LEGO modellen worden gecombineerd met een volledig interactieve speelervaring met augmented reality.
  • Bouw en speel met de fysieke bouwset en laat deze vervolgens tot leven komen door er via de AR-app naar te kijken en mee te spelen.
  • De LEGO® Hidden Side™ app is als een raam waarachter een coole en spookachtige verborgen kant opdoemt met uitdagende mysteries om op te lossen, spoken om te verslaan en in iedere set een unieke spokenbaas, zoals Dhr. Nibs, om het tegen op te nemen.
  • De spookschool is ca. 30 cm hoog, 43 cm breed en 26 cm diep.
Advertentienummer: m2077233854