Gonge Speeltol Mini Nordic, pastel

€ 42,50
Ophalen of Verzenden
1367sinds 9 nov. '21, 13:05
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeOntdekken

Beschrijving

De Speeltol of Wiebeltol Mini is speciaal ontworpen voor de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van kinderen van 0-4 jaar

De Gonge wiebeltol is nu leverbaar in een nieuwe kleur. De Nordic lijn van Gonge bestaat uit zachte en neutrale pastelkleuren en is speciaal ontwikkeld om een betere match te creëren in een breed scala aan omgevingen.

De Speeltol / Wiebeltol Mini nodigt jonge kinderen uit om te wippen, te schommelen en rond te draaien, in het begin met de hulp van een volwassene, maar vervolgens ook zelf. Het stimuleert de motorische activiteit, die belangrijk is voor de vroege ontwikkeling van het gevoel voor balans (vestibulair systeem) en controle van de motoriek.

De vorm van de Speeltol Mini is veilig voor jonge kinderen; de afmeting is zo gemaakt dat het groot genoeg is, maar niet te groot, voor jonge kinderen. De geometrische vorm zorgt ervoor dat de kantelende beweging langzaam steeds zachter wordt en voorkomt dat het kind over de rand heen kan vallen. De Speeltol Mini is zo ontworpen dat de handen, voeten en hoofd van het kind zijn beschermd tijdens het spelen. Een simpel en functioneel ontwerp.

Let op: het kussen moet apart worden besteld

Bekijk ook mijn andere advertenties voor nog meer leuke bewegingingsmaterialen
Advertentienummer: m1771127900