De Loupe voor al uw Steiff Knuffels baby artikelen en teddy

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
426730sinds 29 sep. '15, 10:48
Deel via
of

Kenmerken

TypeBeer
ConditieNieuw

Beschrijving

Charly van 16cm (19,00 euro). Een van de teddy's uit onze grote Steiff collectie voor kinderen.
Charly is er in verschillende uitvoeringen (blond, creme, bruin) en verschillende afmetingen (16cm, 23cm, 30cm).

Behalve Charly kent de Steiff Cosy Teddy familie nog vele andere berenvriendjes: ontmoet Lars, Lotte, Happy, Mr Honey en Theo in onze Webshop. Hier kunt u 24/7 uw favoriete knuffel bestellen. Wij verzenden gratis bij bestellingen vanaf 75 euro.
Ook hebben wij de knuffels uit de babycollectie, met geborduurde ogen en voorzien van CE keurmerk voor veilig speelgoed.


De Loupe voor poppen, beren en miniaturen
. Het adres in het Noorden voor Poppen, beren en miniaturen van topkwaliteit. Om te verzamelen en om mee te spelen. Ons assortiment bestaat o.a. uit-Steiff: replica’s en limited editions, baby artikelen, cosy knuffels en het klassieke assortiment.-Käthe Kruse:speelpoppen en klassieke poppen-Sasha - Sylvia Natterer- Annette Himstedt – Schildpad – Götz - Kidz ’n Cats (Heart and Soul) - Heidi Ott – Caco - Erna MeijerIn onze webshop kunt u 24/7 uw poppen en beren bestellen. Wij verzenden standaard met PostNL aangetekend. Op verzoek kan er ook met DHL verzonden worden.Bij bestellingen boven de 50 euro berekenen wij geen verzendkosten (binnen Nederland). Op de volgende beurzen zijn wij aanwezig: Poppenbeurs Brabanthallen en Poppen- en Miniatuurbeurs Rijswijk (incidenteel) , Miniatuurbeurs Urk, Verzamelaarsjaarbeurs Utrecht (incidenteel).Daarnaast op de internationale berenbeurzen in Essen, Wiesbaden en Münster.
Advertentienummer: a1036173190