4 Olli knuffels, per stuk te koop

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
622sinds 7 jun. '24, 11:44
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Foto 1/2, 3/4 en 5/6 zijn € 5,00 per stuk en foto 7/8 is € 4,00.

Beste klant,

bedankt voor uw interesse in dit artikel. Mocht u vragen hebben, die in deze info niet benoemd worden, hoor ik dat graag van u en ik zal zo spoedig mogelijk antwoorden.

-Bestellingen die verzonden moeten worden, bereken ik € 0,20 extra kosten voor het verpakken en wegbrengen, bij meerdere artikelen uiteraard maar 1x.

-Alles is gecontroleerd en schoon. Puzzels en spellen zijn compleet, speelgoed op batte rijen zijn getest. Boeken zijn onbeschreven en niet gescheurd. Als ik wel afwijkingen ontdekt heb, meld ik het in de info.

-De verzendkosten in de advertenties, is voor briefpost of pakket naar een DHL punt. Aan huis, komen de kosten hoger uit, ook voor enveloppen boven 50 gram.

-Ik hou spullen zonder betaling of duidelijke afspraak, niet gereserveerd. De vraagprijs is ook de bodemprijs voor het artikel, dus niet bieden onder de vraagprijs.

-Voor klanten die komen afhalen, graag gepast of per tikkie betalen, lukt het niet gepast te betalen, geef het dan even van te voren aan, wegens wisselgeld.

-Ik bied de spullen ook via mijn Facebook aan, bij interesse, vraag naar de link.
Advertentienummer: m2123676086