Twister Stunt Car Op Afstandbestuurbaar 360 Graden Draaibaar

€ 22,95
Verzenden
2617sinds 4 nov. '22, 16:14
Deel via
of

Kenmerken

EigenschappenAfstandsbediening
ConditieNieuw

Beschrijving

De auto heeft 5 wielen en de mogelijkheid om van positie te veranderen. Je kunt zijn rijstijl wijzigen met de middelste knoppen op de afstandsbediening. Door dit ontwerp kan de auto bijna alle omstandigheden aan. Er is praktisch geen obstakel dat een uitdaging zou zijn voor deze twister stuntcar. De speelgoedauto klimt de trap op, botst tegen de muren en valt niet om, maar blijft rijden.

LICHTEFFECTEN :

Verbazingwekkende acrobatiek gaat gepaard met interessante lichteffecten die het plezier nog aantrekkelijker en vol emoties maken - vooral wanneer het licht uit is.

360 GRADEN :

De auto beweegt 360 graden, rijdt vooruit, achteruit, draait en voert driften uit.

AFSTANDSBEDIENING :

De stuntcar is heel gemakkelijk te gebruiken - de afstandsbediening is ongelooflijk intuïtief en kan door kleine kinderen worden bediend.

SPECIFICATIE :

leeftijd: 3+frequentie: 27 Mhzbereik afstandsbediening: ~ 10 mvoeding afstandsbediening: 2x AA (niet inbegrepen)autovoeding: 5x AA (niet inbegrepen)afmetingen auto (lengte / breedte / hoogte): 30/15 / 9,5 cmafmetingen piloot (lengte / breedte / hoogte): 12 / 5,5 / 30cmgewicht inclusief verpakking: 1,049 kg.

INBEGREPEN

autoafstandsbediening

Geweldig speelgoedauto waar niet alleen kinderen dol op zullen zijn, maar ook hun papa's. De auto zal niemand vervelen! De auto wordt bestuurd met een afstandsbediening - hij rijdt niet alleen vooruit en achteruit en draait, maar voert ook gekke acrobatiek uit zoals driften, die zowel het kind als de volwassene met ingehouden adem zullen volgen. De stuntcar is heel gemakkelijk te gebruiken - de afstandsbediening is ongelooflijk intuïtief en kan door kleine kinderen worden bediend.

BESCHRIJVING AFSTANDSBEDIENING

LINKERKNOP - door de knop naar voren te bewegen gaat de auto vooruit en draait naar links, door de knop naar achteren te bewegen gaat hij terug door naar links te draaien.

RECHTERKNOP - door de knop naar voren te bewegen gaat de auto vooruit en draait naar rechts, door de knop naar achteren te bewegen gaat hij terug door naar rechts te draaien.

De behuizing van de stuntcar voor kinderen is bijna onverwoestbaar, waardoor de speelgoedauto zelfs de meest spectaculaire stunts intact zal overleven. De auto heeft 5 wielen en de mogelijkheid om in twee configuraties te rijden. Door dit ontwerp kan de auto bijna alle omstandigheden aan. Er is praktisch geen obstakel dat een gekke twister-auto zou uitdagen. De speelgoedauto klimt de trap op, botst tegen de muren en valt niet om, maar blijft rijden.

Vrolijke acrobatiek uitgevoerd door een stuntcar voor kinderen gaat gepaard met verbluffende lichteffecten, die met name tijdens de avondspelen een attractie zullen zijn.

Advertentienummer: a1459134935