Speelflesjes - Sensory Bottles - Ontdekflesjes

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,95
512661sinds 8 nov. '22, 11:33
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving


Rammelen, schudden, zoekspel, ervaren en beleven doe je met deze flesjes!

Geweldige flesjes, van zeer mooie kwaliteit. Het formaat is afgestemd op kinderhandjes en uitgerust met een kindveilige dop. Steeds opnieuw te vullen met veel verschillende materialen als water, macaroni, rijst, zand, schuim, olie, kleurstoffen, kralen, belletjes en ….

Laat je kind op een eigen manier deze flesjes gebruiken in zijn of haar spel. Als een flesje voor de pop, ingrediënten tijdens het koken in de speelkeuken, in het doen-alsof spel, als rammelaar, glitterflesje of op een eigen unieke manier...

We hebben 2 afmetingen flesjes in ons assortiment: Inhoud flesje: 100ml en 250ml. Flesje wordt geleverd inclusief kind-veilige dop. De prijzen zijn in staffels. Kijk op spel is een praktijk gespecialiseerd in spelagogiek. Via de webshop van Kijk op spel kunt u unieke spelmaterialen aanschaffen. Heeft u vragen over de spelontwikkeling van uw kind of vind u het lastig een geschikt cadeau te vinden? Wij geven u graag gratis advies.

Kijk op Spel verzorgt ook leuke workshops en informatieavonden door het hele land. Workshops en informatiebijeenkomsten worden op maat uitgewerkt, en kunnen worden gegeven aan de hand van een spelthema. Denkt u bij een spelthema aan bijvoorbeeld: Spelen met uw baby, Spelontwikkeling, Het fantasiespel, Samen spelen, Peuterspel, Kleuterspel, Spelen in de klas, Spelen op het kinderdagverblijf, Spelen bij de gastouder en Thuis spelen.

Zowel de workshops als informatieavonden zijn breed inzetbaar. Voor ouders, verzorgers, deskundigen, hulpverleners en onderwijspersoneel een informatieve bijeenkomst. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.
Advertentienummer: a1459488314