Fisher Price 3-in-1 Musical Activity Gym van 60 voor 13 euro

€ 13,00
Ophalen of Verzenden
€ 6,95
7307sinds 16 nov. '22, 14:26
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

2 beschikbaar

Retour van onze webshop.
Doos kan licht beschadigd zijn.
Product is nieuw met normale garantie.
Niet goed geld terug!

VIA MARKTPLAATS KUNT U DIT RETOURMODEL MET GENOEMDE KORTING BESTELLEN DOOR UW INTERESSE KENBAAR TE MAKEN OP DEZE ADVERTENTIE, U ONTVANGT DAN EEN BETAALLINK VAN ONS.


Je baby zal het geweldig vinden om al het wilde plezier van de Fisher Price® 3 in 1 Musical Rainforest ™ Activity Gym te ontdekken.

De draagbare, gewatteerde speelmat is een geweldige plek om te liggen en te spelen, om te buigen of om te zitten en te spelen.

Om je kleine ontdekkingsreiziger bezig te houden, wordt de sportschool geleverd met 5 verplaatsbaar activiteitenspeelgoed plus een mee te nemen muzikale leeuw met twee muziekinstellingen.

Waar ontwikkeling in het spel komt ™.

Zintuiglijk: een verscheidenheid aan kleurrijke activiteiten, muziek en geluiden, en leuke texturen maken de ontwikkeling van visuele, auditieve en tactiele zintuigen van uw baby aantrekkelijk.

Nieuwsgierigheid en verwondering: uw baby kan het plezier van oorzaak en gevolg ontdekken terwijl ze omhoog reiken en naar het hangende speelgoed slaan om grappige geluiden te horen.

Bruto motoriek: uw baby kan zijn hoofd-, nek- en kernspieren versterken terwijl ze liggen en spelen en opduwen om zich in de buiktijd te begeven

Advertentienummer: a1460327604