Tiny Love wipstoel 3 in 1 dicht bij me

€ 32,50
Ophalen
640sinds 18 mei. '24, 13:44
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
TypeWipstoel
EigenschappenMet gordel(s) of riempje(s), Verstelbaar

Beschrijving

Het Tiny Love wipstoeltje 3 in 1 dicht bij me is het meest complete wipstoel van dit moment. Deze wipstoel is namelijk in maar liefst 3 hoogtes te verstellen. Daarnaast is het zitgedeelte ook verstelbaar, waardoor je de mogelijkheid krijgt om te kiezen voor spelen en of rusten. Is dit wipstoeltje voorzien van 16 melodieën die na 25 minuten vanzelf uit gaan. Een speelboog met 2 verschillende speeltjes zitten standaard bij de wipstoel. Het zitgedeelte is voorzien van een 5 puntgordel en is dit babystoeltje makkelijk opvouwbaar.

Alles wat je nodig hebt is het Tiny Love wipstoeltje 3 in 1 voor je baby om in te spelen, eten en rusten.

Dit wipstoeltje is in 3 verschillende hoogtes te verstellen. Zo kun je deze wipstoel makkelijk aanschuiven aan de tafel en kun je je kindje goed in de gaten houden. Hierdoor kun je makkelijker contact houden met je baby en ligt het niet zo laag bij de grond. De tweede hoogte van de stoel is ongeveer de hoogte van de bank. Dit is een fijne hoogte om te gebruiken om je baby lekker te laten spelen. Maar een dutje doen op deze hoogte is tevens geen enkel probleem. Groot voordeel van deze hoogte dat de huisdieren minder makkelijk bij je baby kunnen komen.

Het wipstoeltje is te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 1 jaar.

Het zitgedeelte van de Tiny Love wipstoel 3 in 1 dicht bij me is tevens verstelbaar in 2 verschillende standen. Zo is er de ruststand. Deze is te gebruiken als je kindje hier even in slaap is gevallen. De beste slaaphouding voor je baby is in zijn of haar bedje. Hou er dus wel rekening mee dat je je baby niet te lang in de wipstoel zet. Een dutje is niet erg, maar maak het niet te lang. Dan is er nog een stand waarbij je baby wat rechter op zit. Nu kan het alles meekrijgen van zijn of haar omgeving. Dit wordt dan ook de speelstand genoemd.

Deze wipstoel is voorzien van 16 muziekjes. Eenvoudig aan te zetten door de knop aan de voorkant van het stoeltje. Je kunt kiezen uit rustgevende of vrolijke muziekjes. Heb je de keuze gemaakt dan zullen de muziekjes voor 25 minuten te horen zijn daarna stopt deze automatisch. Je kunt zelfs kiezen voor een trilfunctie deze is ook in te stellen aan de voorkant en kan samen met de muziekjes aangezet worden.

We zetten alle eigenschappen van het Tiny Love wipstoeltje 3 in 1 dicht bij me even voor je op een rij:

In 3 hoogtes verstelbaar, zitgedeelte in 2 standen te zetten
voorzien van muziek 8 rustgevende liedjes en 8 vrolijke liedjes
Trilfunctie
Voorzien van een 5 puntgordel
25 minuten speeltijd daarna stopt deze vanzelf
Totaalgewicht wipstoel 8 kilogram
Met speelboog bijgeleverd 2 verschillende speeltjes
Volledig opvouwbare wipstoel (tot een compact pakketje)

Nieuwprijs € 149,- bekroond als product van het jaar

Wegens het zware gewicht alleen ophalen in Moordrecht
Advertentienummer: m2116344679