Sena 50R singel 299,- dual 499,-. Gratis montage

€ 299,00
Ophalen of Verzenden
1241sinds 30 aug. '22, 14:28
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

SENA 50R-COMMUNICATIESYSTEEM SINGEL PACK
De 50-serie kan nu worden ontdekt in de wereld van de Sena-communicatiesystemen. Hier het Sena 50R communicatiesysteem in het platte 3-toetsen-ontwerp. In vergelijking met de voorgaande modellen is de hardware en software uitgebreid geüpgraded, waarbij de stabiliteit van de verbindingen en de geluidservaring als verbeteringen centraal stonden. Er is nu Bluetooth 5.0 en via Mesh 2.0 kunnen 6 mensen tegelijkertijd spreken en er kunnen tot 24 deelnemers in totaal verbinding maken.

unieke dubbele-module-architectuur met audio-multitasking technologie - intercomgesprekken en radio/mp3-muziek of navigatie-instructies tegelijkertijd zonder onderbrekingen of verbroken verbindingen

verbeterde HD-audio spraakoverdracht

Full-duplex verbinding: gelijktijdig spreken bij intercom-/mesh-networkingverbinding

VOX-functie voor handsfree spreken bij intercom en telefoongesprekken

A2DP Bluetooth stereo-protocol voor een kabelloze HiFi-stereoverbinding met A2DP-compatibele mobiele telefoons of mp3-spelers

AVRCP-functie - om het afspelen van muziek op afstand te bedienen (Play, Pauze, Vooruit, Achteruit) bij compatibele mobiele telefoons of mp3-spelers

NFC-support voor nog sneller verbinden met compatibele smartphones

individuele volume-instelling voor elke audiobron

digitale signaalprocessor voor ruisonderdrukking en echovermindering

geïntegreerde FM-radio met RDS-functie en 10 geheugenplaatsen

stekkerbus voor de aansluiting van een mp3-speler via kabel

ontvangst van hetzelfde audiospoor (bijv. van mp3-speler) voor motorrijder en bijrijder via A2DP

menu-statusmeldingen en spraakbesturing voor optimale menunavigatie

smartphone-app (Android en iOS) voor besturing en configuratie van de Sena 50R headset

software-update via USB-aansluiting (pc met Windows XP, 7 of 8 of Mac OS vereist)

robuust en weerbestendig

Bluetooth-spreektijd: 13 uur

Mesh-intercom - spreektijd: 8 uur

Stand-bytijd: max. 10 dagen


Intercom-verbinding:

communicatie via adaptieve mesh-networkingtechnologie voor max. 24 motorrijders met een max. bereik van 2000 m

gelijktijdige communicatie via Bluetooth 5.0 met max. 4 andere motorrijders

groepsmanagement - intercompartners indelen in groepen - gescheiden groepscommunicatie mogelijk

communicatiesysteem tussen motorrijder en bijrijder

intercom-communicatie met headsets van andere fabrikanten (beperkte communicatie-eigenschappen, de Sena-headset wordt als mobiele telefoon gekoppeld)


Verbinding met mobiele telefoon:

spraakgestuurd aannemen en weigeren van oproepen (VOX-technologie) - je handen blijven altijd aan het stuur

spraakgestuurde belfunctie of spraakkeuze (mobiele telefoon moet spraakbesturing ondersteunen)

telefoon-conferentiegesprek met een intercompartner extra mogelijk

verbinding met 2 mobiele telefoons tegelijkertijd mogelijk


Navigatieverbinding:

verbinding met compatibele Bluetooth-navigatieapparaten (Bluetooth-headset profiel nodig) voor het doorgeven van navigatie-instructies (bijv. Garmin zumo, TomTom Rider)


Leveringsomvang:
singlepack

Sena 50R - besturingseenheid

klemhouder met afneembare kabel- en zwanenhalsmicrofoon, en d-zwanenhalsmicrofoon en stereoluidsprekers

kleefpadhouder (als alternatief voor klemhouder)

USB-kabel

stereo-verbindingskabel (met klinkstekker)

2x klittenbandsticker voor bevestiging van de luidsprekers in de helm

zeskantsleutel

bedieningshandleiding


De adaptieve mesh-networkingtechnologie van Sena maakt moeiteloos verbinding maken met het groepscommunicatiesysteem mogelijk. En als een motorrijder buiten bereik raakt, dan zorgt Sena voor naadloze communicatie met de rest van de groep. Tegelijkertijd verbindt het systeem Sena 50R alle motorrijders automatisch weer met de groep zodra zij weer binnen bereik zijn. Met deze dynamische groepsstructuur behoren ingewikkelde pairing-pogingen tot het verleden.

Dankzij de directieve, adaptieve mesh-networkingtechnologie van Sena die werkt in combinatie met Bluetooth, beschikt het 50R-systeem over meer verbindingen dan ooit tevoren. Met een innovatieve Dual-antenne en twee aparte processoren, één voor Bluetooth en één voor de adaptieve mesh-networking, kan het 50R-systeem dankzij de multibedrijfsfunctie tegelijkertijd verbindingen met een processor maken. Dat betekent dat je max. 3 extra communicatieapparaten met je Sena 50R-headset kunt verbinden via Bluetooth 5.0 en deze dan tegelijkertijd in een bestaande mesh-networkinggroep kunt integreren.

Communiceer met maximaal 24 andere motorrijders in een maximaal bereik van 2 km betrouwbaar en helder in HD-audiokwaliteit. Met de 50R is eveneens een gericht groepsmanagement mogelijk, zodat je de gebruikers in groepen kunt indelen en afhankelijk van groep kunt onderscheiden. Naast deze privégroepen kun je met slechts 1 druk op de knop zoeken naar motorrijders in een straal van 2 km die eveneens een Sena 50R gebruiken. Je wordt dan automatisch met hun verbonden.

Sena 50R audio multitasking-technologie maken het mogelijk via adaptieve mesh-networking gesprekken te voeren en tegelijkertijd via Bluetooth muziek van je smartphone te streamen, telefoonoproepen aan te nemen of telefoontjes te plegen of gedetailleerde GPS-navigatie-instructies weer te geven. De gebruikers hoeven zich niet meer te ergeren aan door onderbrekingen gekenmerkte audiofuncties van vroegere Bluetooth-communicatiesystemen. Nu onderbreken de audiofuncties elkaar niet meer, maar overlappen elkaar en zorgen voor een prettige hoorbelevenis. Onderstreep je ritten met naadloze audiobronnen.

Met de Sena smartphone-app kun je de apparaatinstellingen configureren (bijv. een groep bikervrienden voor het handsfreesysteem invoeren) en een kijkje nemen in de beknopte handleiding. Koppel eenvoudig je mobiele telefoon met je 50R-headset en start de Sena smartphone-app. Zo kun je de instellingen direct vanaf je smartphone uitvoeren.

De nieuwe snellaadfunctie van de 50R biedt al na 20 minuten opladen circa 3 uur bedrijfstijd. Op de weg kan de 50R compleet via spraakcommando's worden bestuurd. De intuïtieve technologie zorgt voor veilig, gecontroleerd rijden door het naadloos overschakelen van muziek naar telefoon en microfoon.

De universele bevestigingsmogelijkheid met klem- en/of plakhouder en de vervangbare kabel- en zwanenhalsmicrofoon van de 50R maakt gebruik met bijna elke helm mogelijk, of het nu een jet-, systeem- of integraalhelm is. De Sena 50R is met de optimale handlebar remote-besturing van Sena alsook met alle 20S-klemaccessoires compatibel.

AH Peters Tech bv
pakhuisstraat 10
7553gx hengelo
074 2567189

Maandag 13.30 - 17.30
vrijdag 10.00 - 17.30
zaterdag 10.00 - 12.30
Overige dagen alleen op afspraak geopend.
Advertentienummer: m1879967330