Uclear motion 6 singel 229,95,- dual 399,95. Gratis montage

€ 229,95
Ophalen of Verzenden
710sinds 30 aug. '22, 14:30
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Uclear Motion 6, Bij aankoop gratis montage in uw helm.

De Uclear motion 6 serie is ontwikkeld op basis van directe feedback van gebruikers, dealers en experts uit de motor industrie. De Uclear motion 6 is dan ook het meest geavanceerde systeem tot nu toe. Het volledige nieuwe gesture controle systeem zorgt ervoor dat je de Uclear motion 6 kunt bedienen met een handbeweging in plaats van het indrukken van een knop. De nieuwste Bluetooth 5.0 standaard zorgt voor een snelle en stabiele verbinding met andere Bluetooth apparaten.
De Ultra Premium Pulse Pro 2.0 speakers zorgen voor een ongekende geluidservaring, of je nu muziek luistert, telefoneert of de intercom gebruikt. De Pulse Pro 2.0 speakers zijn voorzien van de unieke MEM's microfoontjes die je kan wegwerken in je helm. Je krijgt dus geen grote microfoon voor je mond. De aansluiting voor de headset en het opladen betreft een USB-C aansluiting.
Je bedient de Uclear motion 6 met 'Natural Voice', met de nieuw ontwikkelde gesture controle of met de makkelijk vindbare knoppen.
Updates voor het systeem kunnen gedaan worden via je smartphone met behulp van de ClearLink App, met de App kun je tevens je instellingen bekijken en aanpassen. Daarnaast is het ook mogelijk om te updaten via de computer. De Unit is verder volledig waterdicht wanneer de headset is aangesloten en zo dus bruikbaar in alle weersomstandigheden.

Functies
Gesture Control: de meest gebruikte functies kun je nu doen door je hand naast de module te bewegen. Denk hierbij aan volume omhoog of omlaag, vorige of volgende nummer bij het afspelen van muziek en het starten en stoppen van muziek. Het is niet meer nodig om naar het juiste knopje te zoeken.
U-Command voice commands: het is ook mogelijk om de Uclear 6 te bedienen met je stem. Je kunt verschillende commando's gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om de stemassistent van je telefoon te activeren, bij een iPhone gaat het dan om Siri en bij een Android telefoon gebruik je Google Assistent.
DynaMESH: het eerste MESH netwerksysteem die gecombineerd is met de Multi-Hop techniek. DynaMESH koppelt met MESH systemen en niet-MESH systemen. De techniek zorgt ervoor dat de groep altijd zo geordend wordt dat de meest optimale configuratie wordt gekozen. De u-clear motion 6 is uit te breiden tot een groep van 6 personen.. Iedere headset vergroot de afstand weer. De afstand per headset is maximaal 1,2 km.
U-Move motion sensor: Door middel van een ingebouwde sensor schakelt de Uclear motion 6 unit automatisch in als u de helm opzet, en automatisch uit als u de helm afzet.

Single Pack

(1) MOTION 6 Controller Unit

(1) Pulse Pro 2.0 Speaker/Mic

(1) New-style Permanente Mount

(1) Classic Permanente Mount

(1) Tijdelijke Mount

(1) USB-C Laadkabel

(1) Dual USB AC 230V Adapter

(1) DC Autolader

(1) Speaker Montage Kit


AH Peters Tech bv
pakhuisstraat 10
7553gx hengelo
074 2567189

Maandag 13.30 - 17.30
vrijdag 10.00 - 17.30
zaterdag 10.00 - 12.30
Overige dagen alleen op afspraak geopend.
Advertentienummer: m1879968011