Honda XRV 650 750 Africa Twin los Zijspan EML zeer uniek..!!

€ 2.995,00
Ophalen
533961sinds 21 feb. '23, 12:46
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt

Beschrijving

Honda Africa Twin specialist "Desert Motors" biedt aan gebruikt zijspan voor de XRV 650 Africa Twin, bouwjaar 1988 en 1989 type RD03 in de origineel HRC kleurstelling, wit, rood, licht en donkerblauw.
Met wat lichte aanpassingen aan het bagage framepje ook geschikt voor de XRV 750 Africa Twin type RD04 bouwjaar 1990 t/m 1992
Door derden ooit fraai gemaakt op basis van EML zijpan die snel en makkelijk aan of weer vanaf de Africa Twin kan worden geschroefd met bijhorende bevestiging middelen. Zie diverse detail foto`s. Met een centrale stekker wordt ook de verlichting en knipperlichten snel aan de motor gekoppeld.
Het witte hoofd frame van de RD03 en RD04 zijn nagenoeg het zelfde maar voor de bevestiging van het zijspan, aan de achterkant op het bijbehorende zijkoffer rek zal er bij de RD04 iets gewijzigd moeten worden. Met een achterspatbord – bagagerekje framepje van de RD03 kan dit dan makkelijk op de RD04 worden gezet die in overleg er ook bijgeleverd kan worden. Aluminium middelste onderplaat van de 3delige XRV 750 keienvanger met speciale sparing en ook losse stuurdemper, zijn inbegrepen.
Veel bagage mogelijkheden achter in het zijspan maar ook eventueel op het bagagerek of zelf in het voeteneind van het zijspan.

Zeer uniek met vele positieve blikken en ideaal om met z`n drieën of zelf vieren (2 kleine kinderen in het zijspan) op pad te gaan. Met scharnier kap zodat de bijrijder (sters) in het zijspan mooi droog zitten maar ook “veiliger”. De gehele kap is naar voren scharnierend om in en uit te stappen. Kan er natuurlijk ook in z`n geheel af maar het mooie blauwe zeil is snel te verwijderen om het Cabrio gevoel te krijgen maar toch nog beschermd door de ruit.
Zwart kunstleder interieur voorzien van heupgordel.

Met alleen het wit gespoten stalen achterframe constructie zonder zijspan kan er met 2 bijgeleverde aluminium zijkoffers worden gereden en indien het zijspan is aangekoppeld is alleen de rechter zijkoffer direct aan het frame te gebruiken. Zie ook foto`s.
Montage aan de XRV 750 Africa Twin type RD07 en RD07A of aan andere motoren naar eigen inzicht wat met handigheid uiteraard ook mogelijk is..!!
Gebruikt maar in een zeer goede conditie..!!

Dit losse zijspan voor de Africa Twin RD03 of RD04 kan voor Euro 2995,00 (Marge motor, bedrijven kunnen geen BTW terugvorderen) van de hand en voor serieuze reacties mail naar info@desertmotors.nl of gewoon Berry bellen op 06.54.971644 . Is op AFSPRAAK altijd te bewonderen. Desert Motors met meer dan 33 jaar Africa Twin ervaring en goed voor 6 maanden All-in garantie..!!.

ALLEEN inruil NETTE Honda Transalp of Africa Twin mogelijk en voor meer nette Honda All-road occasions en accessoires, klik rechts onder aan; ‘Bekijk alle advertenties”

P.s. Inruil op andere motoren dan omschreven en op biedingen wordt NIET gereageerd..!!
Advertentienummer: m1946751378