Starry Citycat Scooter/motorslot 120cm Loopoog

€ 29,95
Ophalen of Verzenden
221sinds 31 okt. '22, 20:00
Deel via
of

Beschrijving

Starry Citycat Scooter/motorslot 180cm Loopoog hoge beugel

Het Starry Citycat ART-3 Kettingslot 120cm MBT 4114 met loopoog en hoge beugel gebruik je voor het beveiligen van je scooter, fiets, brom- en snorfiets. De ketting van bestaat uit schakels met een dikte van 10 mm. De ketting is beschermd met een sterke hoes die voorkomt dat de lak van tweewieler beschadigd. De ketting heeft een lengte van 120 cm. Bestel je dit kettingslot van hoogwaardige kwaliteit? Dan wordt hij standaard geleverd met drie sleutels.

Kettingslot met loopoog

Het Starry Citycat ART-3 Kettingslot heeft een loopoog en beugel. Dankzij de loopoog is het mogelijk om een grote lus te maken met de ketting. Op deze manier zet je jouw tweewieler gemakkelijk vast aan een lantaarnpaal of boom. Het slot kan ook gecombineerd worden met een vloeranker voor extra veiligheid.

ART-3 gekeurd

Wil je een diefstalverzekering aanvragen voor je scooter, brom- of snorfiets, dan dien je deze te beveiligen met een ART-3 gekeurd slot. Dit type slot biedt namelijk voldoende bescherming. Dit Starry Citycat draagt een ART-3 slot. Het is daarmee zeer geschikt voor de hoogwaardige beveiliging van scooters, brom- en snorfietsen. Meer weten over de voorwaarden voor het afsluiten van een diefstalverzekering? Neem dan contact op met je verzekeraar.Zie onderstaande link voor onze webshop!
Advertentienummer: a1458634888