Scorpion Exo-tech Solid - Mat Zwart

€ 219,00
Verzenden
83634sinds 16 dec. '21, 12:04
Deel via
of

Kenmerken

Type helmSysteemhelm
MaatM

Beschrijving

Let op! Deze helm wordt met een helder vizier geleverd.

Deze Scorpion Exo-tech Solid Mat Zwart is een fantastische multifunctionele helm met zeer moderne technieken. Allereerst is het design van de helm gestroomlijnd gevormd zodat je op hoge snelheid weinig last hebt van wind. Daarnaast is de Scorpion Exo-tech Solid Mat Zwart op twee manieren te gebruiken, namelijk als jethelm en als integraalhelm. Het kinstuk kan namelijk in zijn totaliteit naar achteren worden geklapt. Hierdoor heb je altijd een geschikte helm voor ieder weertype.

Het ingebouwde zonnevizier zorgt ervoor dat je nooit meer een zonnebril op hoeft tijdens een ritje. Dit zonnevizier is zelfs tijdens het rijden bij de nekrand te bedienen. Als je wel graag een zonnebril draagt is dit geen probleem! De binnenvoering van de scorpion exo tech solid mat zwart systeemhelm beschikt namelijk over een uitsparing bij de oren. Dit is speciaal gemaakt voor brilpootjes waardoor de scorpion exo tech solid mat zwart ook uitermate geschikt is voor brildragers.

Scorpion Exo Tech mat zwart met pinlock systeem

De Scorpion Exo-tech systeemhelm mat zwart beschikt ook over een helder vizier die anti-kras is uitgevoerd. Hier bestaat de mogelijkheid om een pinlock vizier op te monteren die bij de helm van Scorpion wordt meegeleverd. Misschien is een beslagen vizier wel een van je grootste frustraties tijdens het motorrijden. Zonde natuurlijk. Juist daarom is de Scorpion Exo-tech systeemhelm mat zwart met pinlock ideaal. Het flexibele vizier wordt aan de binnenkant van je normale vizier geplaatst. Dit zorgt ervoor dat er een dubbele laag ontstaat. De tussenruimte zorgt ervoor dat het temperatuurverschil kleiner wordt. Handig, want zo wordt een beslagen vizier heel makkelijk voorkomen.

De buitenschaal van de mat zwarte Scorpion Exo-tech Solid is gemaakt van polycarbonaat en is gemaakt in twee verschillende helmschaal maten (XS-L en XL-XXL). Hierdoor zit de helm als gegoten. Deze heerlijk pasvorm wordt versterkt door de Kwikwick3 binnenvoering. Dit materiaal is zeer zacht, waardoor het heerlijk op je hoofd aanvoelt. Daarnaast is het materiaal hypoalergeen, uitneembaar en wasbaar. Dit zorgt ervoor dat je de binnenvoering kunt wassen, zodat je altijd een frisse helm hebt. Het ingebouwde ventilatiesysteem zorgt ook voor een frisse scooter- of motorrit. lucht komt de helm in en warme lucht verlaat de helm. De ventilatieopeningen zijn te vinden op het kinstuk en op de bovenkant van de stoere Scorpion Exo Tech Solid mat zwart. Tot slot beschikt de Exo-tech Solid mat zwart van Scorpion over een micrometic snelsluiting waardoor je de helm snel kunt openen of sluiten. Met andere woorden is de Scorpion Exo-tech mat zwart een prachtige helm die van alle gemakken is voorzien!

Specificaties Scorpion Exo-tech Solid - Mat Zwart:

- 2 helmschaal maten
- Kwikwick3® binnenvoering (hypoalergeen)
- Binnenvoering uitneembaar en wasbaar
- Geintegreerd zonnevizier
- Vizier met EverClear ™ coating
- Ingebouwd ventilatiesysteem
- Micrometic snelsluiting
- Inclusief pinlock
- Geschikt voor brildragers

Bekijk ook: De Scorpion 390 () & Scorpion 920 helmen ()!Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis!
Advertentienummer: a1415198562