Scorpion Exo-Tech Trap - Mat Zwart / Rood / Wit

€ 249,90
Verzenden
1415sinds 20 aug. '22, 12:04
Deel via
of

Kenmerken

Type helmSysteemhelm
MaatL

Beschrijving

Let op! Deze helm wordt met een helder vizier geleverd!

De EXO-Tech Trap helm van Scorpion is een waanzinnige helm die zeer populair is. De populariteit van deze helm komt mede tot stand door de kleurencombinatie en de carbon-look. Een ander punt waardoor deze helm erg populair is, is omdat de helm op twee manieren gedragen kan worden. Het kindeel is namelijk in zijn geheel naar achteren te klappen. Zo kan de helm als integraalhelm en als jethelm gedragen worden. De helm is in beide standen geschikt om te dragen op de openbare weg. Dit is terug te zien aan het ECE 22.05 keurmerk en de dubbele homologatie (P/J). Deze polycarbonaat Scorpion helm heeft een zachte en hypoallergene binnenvoering. Daarnaast is de binnenvoering uitneembaar en wasbaar. Een ander groot voordeel van de Scorpion EXO-Tech Trap, is dat de helm is voorzien van een helder anti-kras vizier. Bij dit vizier wordt standaard een Pinlock vizier meegeleverd, zodat het heldere vizier niet meer zal beslaan. Ook beschikt de Scorpion Tech Trap helm over een zonnevizier. Het voordeel hiervan is dat je nooit meer een zonnebril op hoeft tijdens het rijden. Het is overigens wel mogelijk om een zonnebril te dragen, want de Scorpion helm is uitermate geschikt voor brildragers. Tot slot is deze Scorpion Exo-Tech Trap - Mat Zwart / Rood / Wit voorbereid op een communicatiesysteem en heeft het een kinband met snelsluiting. Dit maakt de helm tot een ideale motorhelm of scooterhelm!

Meer over de Scorpion EXO-Tech Trap helm

Door weer en wind rijdt je graag een rondje op de scooter of motor. Ideaal als je een helm hebt dat als jethelm én als integraalhelm functioneert. Laat dat nu net bij de Scorpion EXO-Tech Trap helm het geval zijn.

Als je op zoek bent naar een motorhelm of scooterhelm, dan kun je terecht bij Scorpion. Scorpion maakt namelijk al jarenlang goede en mooie helmen. Met name de EXO-Tech helmen van Scorpion zijn populaire helmen bij zowel scooterrijders als motorrijders. Dit heeft te maken met het kinstuk. Het kinstuk van de Scorpion EXO Tech Trap is namelijk volledig opklapbaar, waardoor het kinstuk aan de achterkant van de helm komt. Je kunt hierdoor de helm op twee manieren dragen, namelijk als een integraalhelm of als een jethelm. Zeker met het wisselvallige weer in Nederland is een helm die op deze twee manieren gedragen kan worden een groot voordeel.. Met deze Scorpion EXO-Tech Trap helm heb je daarom altijd de juiste helm voor het juiste type weer op.

Scorpion EXO-Tech Trap helmen: Een uniek design

De Scorpion EXO Tech Trap helm heeft een zeer opvallend uiterlijk. Dit komt omdat de helmschaal gemaakt is in een carbon-look. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van contrasterende kleuren, waardoor de Scorpion EXO Tech Trap helm zelfs op grote afstand goed opvalt. Ondanks het carbon uiterlijk, heeft de EXO-Tech Trap helm een buitenschaal van polycarbonaat. In de buitenschaal zijn openingen gemaakt voor ventilatie. Hierdoor kan frisse lucht de helm inkomen en warme lucht de helm verlaten. Het voordeel hiervan is dat er altijd een ideaal klimaat in de binnenkant van de Scorpion EXO Tech Trap helm is.

Een ander groot voordeel van de Scorpion EXO-Tech Trap flip-back helm is dat het beschikt over twee vizieren. Allereerst is er een groot en breed helder anti-kras vizier op de helm gemonteerd. Hierdoor heb je een optimaal zicht op de omgeving en het overige verkeer. Het heldere vizier van de Scorpion EXO Tech Trap is overigens Pinlock voorbereid. Dit betekent dat er eenvoudig een Pinlock vizier op het heldere vizier kan worden geplaatst. Door het Pinlock vizier tegen het heldere vizier te monteren, zal het vizier niet meer beslaan. Ook hierdoor hou je een optimaal zicht op de omgeving en het overige verkeer. Bij bestelling van deze Scorpion EXO Tech Trap helm wordt standaard een Pinlock meegeleverd.

Tot slot is deze Scorpion EXO Tech Trap helm ook voorzien van een geïntegreerd zonnevizier. Dit zonnevizier is eenvoudig en snel te bedienen aan de zijkant van de helm. Dit kan zelfs tijdens het rijden en met handschoenen aan worden gedaan. Deze verschillende vizieren maken de Scorpion EXO-Tech Trap helm nog meer geschikt voor het Nederlandse weer. Je bent immers voorbereid op ieder weertype. Denk hierbij aan een regenbui, harde wind, laaghangende zon, etc.

Voordelen van deze binnenvoering

De binnenvoering van de Scorpion EXO Tech Trap helm is één van de punten wat de helm populair maakt. De binnenvoering voelt namelijk heerlijk zacht aan en is hypoallergeen dankzij de stof Kwikwick3®. Extra vochtregulerend en een nog snellere verdamping van vocht! Maar dat is nog niet alles. De binnenvoering van de Scorpion EXO Tech Trap is namelijk uitneembaar en uitwasbaar! Prettig om te weten, zeker wanneer je in de zomer een flink eind wil toeren.

Scorpion EXO-Tech Trap: De perfecte helm voor Nederland

Zoals hiervoor beschreven is deze Scorpion EXO-Tech Trap helm uitstekend geschikt voor het Nederlandse weer en klimaat. Daarnaast vallen de helmen erg op door het gekozen design. De onderdelen die zijn gebruikt zijn van hoge kwaliteit en standaard wordt een Pinlock vizier meegeleverd. Alles bij elkaar maakt dit de Scorpion EXO-Tech Trap tot de perfecte helm voor Nederland!

Specificaties Scorpion Exo-Tech Trap - Mat Zwart / Rood / Wit:

- Polycarbonaat buitenschaal
- ECE 22.05 keurmerk
- 2 helmschaal maten
- Kwikwick3® binnenvoering (hypoalergeen)
- Binnenvoering uitneembaar en wasbaar
- Geintegreerd zonnevizier
- Vizier met EverClear ™ coating
- Ingebouwd ventilatiesysteem
- Micrometic snelsluiting
- Inclusief pinlock
- Geschikt voor brildragers
- Voorbereid op communicatiesysteemVoor 23:59 uur besteld = morgen in huis!
Advertentienummer: a1446787776