Roland M-200

€ 750,00
39412sinds 28 jan. '23, 16:04
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt

Beschrijving

Roland M-200
Altijd als monitor tafel gebruikt.
Werkt 100%

Roland M-200i V-mixer digitale mengtafel
De Roland M-200i is een uitgebreide digitale mixer, met de mogelijkheid om parameters handig aan te passen via een optionele iPad die in een praktisch compartiment geschoven kan worden. Door middel van een eenvoudige kabel wordt hij met uw M-200i mixer verbonden, om zo een touchscreen van behoorlijk formaat te creëren.

Eigenschappen van de M-200i mixer

De M-200i V-mixer is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar het is tijdens live-toepassingen ook mogelijk om razendsnel parameters aan te passen. Dat is onder meer te danken aan de speciale 'touch and turn'-techniek. Hierbij selecteert u een parameter op de iPad, die u vervolgens met een fysieke knop kunt aanpassen, voor een optimale finetuning. Opvallend is dat de console zelf behoorlijk compact is. Omdat de mixer een digitale opzet heeft, kan er aardig wat ruimte worden bespaard en wordt er veel met layers gewerkt. Zo worden auxilaries onder apart aan te roepen lagen geschoven, omdat een monitormix vaak voor 90% tijdens de soundcheck kan worden gemaakt en er live vaak slechts kleine aanpassingen meer nodig zijn. De mixer biedt ruimte aan 32 kanalen, met 16 fysieke, compacte channelstrips. Compressie, effecten, equalizing, processing, dat gebeurt wanneer u één of meerdere kanalen selecteert en parameters bewerkt via het digitale display of via uw iPad. 24 analoge inputs zijn aanwezig, evenals 14 analoge outputs. Is dit nog niet voldoende, dan kunt u de REAC poort gebruiken in combinatie met een Roland Digital Snake die u bijvoorbeeld naast het podium installeert. Dat scheelt niet alleen kabelwerk, maar is ook betrouwbaarder aangezien minder meters kabel ook minder kans op storingen geeft. De REAC poort is ook geschikt voor het digitaal verspreiden van de binnenkomende sporen, zodat personal mixers kunnen worden ingezet om artiesten hun eigen monitormix te laten maken.

Draadloze en bedrade iPad bediening

Het maken van een monitormix op afstand is al lastig genoeg, zeker als er alleen vloermonitoren aanwezig zijn. De Roland M-200i maakt het mogelijk om met een iPad de parameters draadloos te bedienen, zodat u vanaf het podium eenvoudig een monitormix per auxilary kunt maken. Er kunnen 2 iPads tegelijkertijd worden gebruikt, eenmaal bedraad bij de mixer, eenmaal draadloos. De stabiele tablethouder is geschikt voor alle generaties en modellen iPads.

Overige functionaliteit voor onder meer studiogebruik

De M-200i leent zich perfect voor live-gebruik, maar heeft nog meer trucjes achter de hand. Zo is het mogelijk om uw eindmix op te nemen op een USB-stick, of hier juist data van af te spelen. Ook is er een USB dataverbinding mogelijk met een PC of Mac, om remote control mogelijk te maken en sporen met uw DAW uit te wisselen.
Advertentienummer: m1937546491