1TB HD met 100.000 Karaoke Songs en ruim 35.000 Orkestbanden

€ 200,00
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 6,75
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
701sinds 27 okt. '21, 11:07
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
DragerOverige dragers

Beschrijving

1TB HD met 100.000 Karaoke Songs en ruim 35.000 Orkest- banden.
Wegens beëindigen van mijn hobby te koop aangeboden 1TB Harddisk met maar liefs 100.000 Karaoke songs en 35.000 Orkestbanden van uitmuntende kwaliteit. Karaoke songs zijn voorzien van een lopende tekst. Orkestbanden geven alleen de muziek weer en zijn niet voorzien van een lopende tekst. Veel Nederlandse, Engelse, Duitse en Spaanse songs, en diverse andere talen zijn geinstalleerd. Na het installeren van de afspeelsoftware ware sluit je de Harddisk middels de bijgeleverde USB-kabeltje aan op een van de USB ingangen van je Desktop of je Laptop en je kan de muziek afspelen.

Het Covid 19 virus houdt ons nog steeds in haar greep. Voordat het coronavirus uitbrak, was het natuurlijk een stuk makkelijker. Gesloten voetbalstadions, bioscopen, concertzalen, bibliotheken, zwembaden, cafés, musea, fitnesszaken, kledingwinkels, enz. Het lijstje van wat niét meer kan aan vrijetijdsbesteding is ellenlang. Het lijkt alsof ons leven door de corona crisis op pauze staat, maar dat hoeft uiteraard niet zo te zijn. Want er kan best nog bijzonder véél. We moeten ons helaas houden aan de regels die ons opgelegd worden door de overheid. Dit allemaal om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Vanaf nu hoef je jezelf niet meer te vervelen. Probeer lekker te zingen.

Wat doet zingen met je gezondheid. Door te zingen kun je goed ontspannen en van zingen krijg je meer energie! Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat muziek een unieke bijdrage levert aan de emotionele ontwikkeling van het brein en dat heeft een positief effect op ons sociale inlevingsvermogen. Zingen zou ook het concentratievermogen vergroten. We worden rustig, gelukkiger en meer ontspannen van zingen.​Onderzoeken hebben al aangetoond dat het zingen de emotionele ontwikkeling van het brein bevordert. Dit maakt het ook bij uitstek geschikt voor kinderen die hiermee hun hersenen sneller en beter ontwikkelen dan zonder zangles “Zingen" doe je vanuit je buik als het goed is, en als je met je buik ademt, gaat je middenrif naar beneden. Dat geeft niet alleen de longen meer ruimte, je maakt je middenrifspier er sterker mee. Dat is de belangrijkste ademhalingsspier, die bij mensen met COPD meestal ernstig verzwakt is.

Weg met die stress
. We beginnen gelijk met een moeilijke, maar belangrijke concentratie, namelijk: muunglobuline A, dat zijn proteïnen die als afweerstof werken. Deze gezonde concentratie neemt toe tijdens zingen. En dan is er nog zo'n stof: cortison, een hormoon tegen stress. Ook deze fijne ontspanner neemt toe tijdens zingen. Zingen helpt dus tegen stress.

Knuffelhormoon. Dat zingen voor saamhorigheid zorgt, onderzocht ook Hoogleraar Neuropsychologie Erik Scherder. 'Oxytocine, het knuffelhormoon dat vrijkomt tijdens zingen, zorgt ervoor dat je dat gevoel krijgt van 'met elkaar'. Je ziet het soms bij aanslagen, dat iemand een lied begint te zingen en iedereen zingt mee; kippenvel.' Aldus Hoogleraar Neuropsycholoog Erik Scherder. Uit onderzoek van deze hoogleraar blijkt bovendien dat zingen helpt bij trauma verwerking. Zingen bevordert de zuurstofopname, is gunstig voor het cardiovasculaire systeem, het zou stress verminderen en bacterievorming in de luchtwegen tegengaan door een betere ventilatie’. De zingende mens zou kortom alerter zijn, relaxter en minder vaak verkouden. Of je het samen doet of in je eentje, toonvast of vals, zingen is gezond. Het is goed voor je longen, je hart en je humeur. Tot slot maakt zingen je blij want als je zingt heb je geen tijd om je te vervelen.
Advertentienummer: m1765833352
Populaire zoektermen