Fazer piano zwart met topgeluid gestemd bezorging mogelijk

€ 1.495,00
Ophalen of Verzenden
€ 85,00
1472sinds 24 aug. '22, 20:35
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypePiano
KleurZwart

Beschrijving

Supermooie Fazer 114H piano met prachtige klank. Geheel in nieuwe lak. Technisch nagekeken en gestemd. Bezorging voor een gering bedrag. 

Techniek
Het technische deel van de piano is helemaal nagezien. Alle toetsen werken uitstekend en de aanslag is licht. De pedalen werken ook goed. De una corda (het linkse pedaal) zorgt voor een lichtere aanslag en dus zachter geluid. Het rechtse sustainpedaal houdt de dempers van de snaren. Ook heeft de piano een studiepedaal om het geluid flink te dempen tijdens het oefenen en studeren.

Akoestisch
De akoestische klank van de piano is prachtig helder. De piano heeft een fijne aanslag. Bij een stevige aanslag produceert deze piano ruim voldoende volume, zodat u ook kunt begeleiden bij zang of andere instrumenten.

De kast
Ondermeer heeft deze piano een zeer sierlijke en solide omkasting. De piano staat daardoor niet alleen stevig, maar houdt hiermee ook een vaste vorm. Met een hoogte van 1,07 meter en breedte van 1,45 meter oogt de piano sierlijk in uw huiskamer. Op de foto's is geprobeerd om zo natuurlijk mogelijke weergave te geven van de kleur; bezichtiging is aan te raden.

De klankkast
De klankkast met het stalen en houten frame is een zeer belangrijk onderdeel van de piano. Het is essentieel om deze klankbodem met veel zorg te behandelen. De klankbodem heeft onder andere invloed op de klank van de piano en hoe vaak een piano gestemd moet worden.

Stemming
De piano is recent gestemd. De stemming wordt voorafgaand aan het bezorgen nogmaals zorgvuldig nagekeken. De klankbodem is in zeer goede conditie en op spanning. Bij een zorgvuldige en rustige verplaatsing hoeft er niet gelijk opnieuw gestemd te worden.

De prijs
Kortom, een mooie piano die bovendien scherp geprijsd is. De tijd heeft geleerd dat deze piano goed is en blijft. De vraagprijs is echt schappelijk te noemen.

Kom vrijblijvend langs om de piano te bespelen.

Met vriendelijke groet, Sander

PS: bieden staat vrij. Voor vragen bel of stuur me een mail, s.v.p. niet op zondag.

Geen eigen vervoer? Bezorging kan voor een schappelijke prijs verzorgd worden.

U kunt bij ons meerdere piano's bezichtigen; prijs variërend van 800 tot 1.650 euro). / We hebben nog meer leuke koopjes. STUUR EEN BERICHT ZODAT U ONS VOLLEDIGE AANBOD KUNT BEKIJKEN OP DE WEBSITE
Advertentienummer: m1877897273