Rich Weber zwarte piano studiepedaal gestemd bezorging mogel

€ 695,00
Ophalen of Verzenden
€ 85,00
2318sinds 24 aug. '22, 21:04
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
TypePiano
KleurZwart

Beschrijving

Zwarte Rich Weber met warme klank en klassiek geluid. Technisch nagekeken en gestemd. Bezorging voor een gering bedrag.

Techniek
Het technische deel van de piano is helemaal nagezien. Alle toetsen werken uitstekend en de aanslag is middel-licht. De pedalen werken ook goed. De una corda (het linkse pedaal) zorgt voor een lichtere aanslag en dus zachter geluid. Het rechtse sustainpedaal houdt de dempers van de snaren.

Akoestisch
De akoestische klank van de piano is warm klassiek. De piano heeft een middel-lichte aanslag. Bij een stevige aanslag produceert deze piano voldoende volume, zodat u ook kunt begeleiden bij zang of andere instrumenten.

De kast
Ondermeer heeft deze piano een zeer statige en solide omkasting. De piano staat daardoor niet alleen stevig, maar houdt hiermee ook een vaste vorm.

De klankkast
De klankkast met het stalen en houten frame is een zeer belangrijk onderdeel van de piano. Het is essentieel om deze klankbodem met veel zorg te behandelen. De klankbodem heeft onder andere invloed op de klank van de piano en hoe vaak een piano gestemd moet worden.

Stemming
De piano is recent gestemd. De stemming wordt voorafgaand aan het bezorgen nogmaals zorgvuldig nagekeken. De klankbodem is in zeer goede conditie en op spanning. Bij een zorgvuldige en rustige verplaatsing hoeft er niet gelijk opnieuw gestemd te worden.

De prijs
Kortom, een mooie piano die bovendien scherp geprijsd is. De tijd heeft geleerd dat deze piano goed is en blijft. 

Kom vrijblijvend langs om de piano (en onze andere piano’s) te bespelen.

Met vriendelijke groet, Sander

PS: bieden staat vrij. Voor vragen bel of stuur me een mail, s.v.p. niet op zondag.

Geen eigen vervoer? Bezorging kan voor een schappelijke prijs verzorgd worden.

U kunt bij ons meerdere piano's bezichtigen; prijs variërend van 800 tot 1.650 euro). / We hebben nog meer leuke koopjes. STUUR EEN BERICHT ZODAT U ONS VOLLEDIGE AANBOD KUNT BEKIJKEN OP DE WEBSITE
Advertentienummer: m1877906073