Yamaha Modx 7 76 Keys

Gereserveerd
Ophalen
4387sinds 17 feb. '24, 13:50
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Aantal toetsen76 toetsen
MerkYamaha

Beschrijving

Te koop aangeboden Yamaha modx 7
In nieuw staat

Nog Garantie tot 08-24

Geen gebruikssporen

De opvolger van de MOXF is lichter en goedkoper en heeft alle eigenschappen die u van een hoogwaardige Yamaha synthesizer kunt verwachten. De Yamaha MODX7 is de middelste telg uit de MODX familie met 76 toetsen en een van gewicht 7,4 kg. De MODX7 heeft ook nog een grotere broer met 88 toetsen: de MODX8.

Voor een mooie prijs biedt de krachtige Yamaha MODX7 onder andere AWM2 Sound Technology en FM-X frequency modulation uit vlaggenschip-synthesizer van Yamaha, de Yamaha Montage. Ook heeft de MODX meer dan 2000 presets en een enorm geheugen: 5,67 GB Waveform-ROM en 1 GB Flash-ROM voor uw eigen Waveforms.

Advanced Wave Memory 2

De AWM2 sound technology in de Yamaha MODX is rechtstreeks afkomstig uit de Yamaha Montage. De AWM2 bevat gepatenteerde technologie voor data compressie zonder enige kwaliteitsverlies zodat alle sounds op de MODX7 ongeëvenaard realistisch klinken. De 128-tonige polyfonie zorgt ervoor dat u nooit last zult hebben van toonverlies.

FM-X synthesis op de MODX7

De geavanceerde FM-X synthesizer engine uit de Montage is in staat om heerlijke klassieke '80s sounds, vernieuwende electro, EDM en nog veel meer te produceren dankzij het enorme dynamisch bereik van FM-X. Alle sounds die u kunt bedenken kunt u maken met de Yamaha MODX 7 synthesizer, u kunt uw creativiteit geheel de vrije loop laten.

Eenvoudige bediening

De MODX heeft Motion Control voor geautomatiseerde controllers en Super Knob controls die tot 128 parameters kunnen bedienen. Meerdere knoppen kunt u zelf een effect of geluid toewijzen zodat uw belangrijkste geluiden en effecten altijd binnen handbereik zijn. Daarnaast heeft de MODX7 een full colour touchscreen van 7 inch die het maken van muziek op de MODX makkelijk en plezierig maakt.
Advertentienummer: m2082145527