Roland Acoustic Chorus AC90 incl. originele draagtas.

Bieden
Ophalen of Verzenden
33317sinds 23 apr. '24, 16:38
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Wattage50 tot 100 watt

Beschrijving

Nog in perfecte staat, weinig gebruikt. Heel makkelijk mee te nemen. Kom gerust langs om te testen.
‐--------------------------

Na het succes van de Roland AC-60 is nu ook de iets krachtigere Roland AC-90 gearriveerd. Met zijn ultralichte neodymium luidsprekers en zijn vermogen van 90 watt, staat de Roland AC-90 garant voor een rijke en stevige sound, maar blijft hij niettemin licht en handig om te transporteren.

De Roland AC-90 beschikt over een stereo 2-weg speakersysteem dat uiterst heldere hoge tonen produceert — geweldig voor de ingebouwde multi-band stereo chorus — en tegelijkertijd ook heel wat punch in de bassen legt.

Een waardige opvolger
De AC-90 is niet de zoveelste nieuwe versterker… hij is de langverwachte toevoeging aan de bijzonder succesvolle AC-versterkerserie. Roland-versterkers hebben een ijzersterke reputatie inzake sound, compacte afmetingen en een perfecte afwerking – en dat is voor een deel te danken aan de AC-serie.

Power én sound
Met een stereovermogen van 90W (45W + 45W) en zijn hoogwaardige neodymiumluidsprekers heeft de AC-90 niet alleen vermogen, maar ook sound te koop – van de laagste basfrequenties tot een fris tintelend hoog. Met deze versterker klink je niet alleen ontzettend goed – iedereen zal je ook horen.

Geen terugkoppeling
Eindelijk weer een versterker die je op het maximum kunt zetten zonder terugkoppeling te hoeven vrezen. Stel gewoon de waarde van de storende frequentie in en de AC-90 zorgt dat er geen ongewenst gefluit optreedt. Beweeg dus maar op het podium, terwijl je de volle 90W in de zaal blaast.

Brede stereo-effecten
De AC-90 bevat stereo-effecten met een kwaliteit waar Roland al een tijdje een patent op lijkt te hebben. De ruimtelijkheid en diepte van de stereo multibandchorus komen dankzij een speciale WIDE-mode perfect tot hun recht. Natuurlijk zijn er ook een delay en een reverb (galm), die je met de voet kunt in-/uitschakelen.

Veelzijdig
De AC-90 is niet alleen een puike akoestische gitaarversterker, maar tevens een kleine tweekanaals zanginstallatie. Eén daarvan is voor een microfoon bedoeld en kan zelfs de eventueel benodigde fantoomvoeding leveren. Wie zichzelf op de elektrisch-akoestische gitaar begeleidt, heeft voortaan dus nog maar één versterker nodig.

- Licht maar krachtig, met hoogtechnologische neodymium luidsprekers
- Stereo 2-weg luidsprekersysteem met een full-range bereik
- Natuurlijk stereo akoestisch geluid
- 90 watt vermogen in stereo (45W+45W)
- Twee kanalen: Guitar input (Piezo/Magnetic) en Mic/Line input met fantoomvoeding
- Roland’s beroemde stereo multi-band chorus met WIDE-modus, plus reverb/delay
- Regelbare anti-feedback
- Handige ingebouwde kantelstand; luidsprekerstatief als optie verkrijgbaar
- Degelijke draagtas meegeleverd

€ 799,00
Advertentienummer: m2107443889
Overige advertenties van Johan
Meer van Johan