België, 100 Francs, 25-6-1949, p126

Bieden
Verzenden
811sinds 14 jan. '24, 19:59
Deel via
of

Kenmerken

TypeLos biljet
Jaar1949

Beschrijving

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties.

Het verzamelen van bankbiljetten is voor mij een hobby, geen verdienmodel. Daarom kan ik bankbiljetten doorgaans (ver) onder de officiële catalogusprijs aanbieden. Alle biljetten zijn zorgvuldig geselecteerd. Graag alleen serieuze biedingen naar waarde.

Ik ben gespecialeerd in vooral oudere Europese en koloniale bankbiljetten, maar ook exclusievere ongecirculeerde (UNC) biljetten zitten in het assortiment.

Gekochte items worden altijd goed verpakt verzonden. Je mag zelf bepalen op welke manier: normale post, brievenbuspakket of aangetekend. De verzendkosten zijn voor koper.

Vanwege de vele aan- en verkopen, administreren en archiveren van de honderden biljetten -naast mijn baan als arts- hanteer ik een levertijd van +/- 10 werkdagen.

Ik probeer alles zo spoedig mogelijk af te handelen en dat lukt vaak ook, maar houdt hier alstublieft rekening mee. Daarnaast ben ik afhankelijk van postbedrijven. Mijn dochter Joyce doet de verkopen via Marktplaats en Tweedehands in België.

Ben je op zoek naar een bepaald bankbiljet? Laat het mij dan ook weten. Ik ken heel veel verzamelaars nationaal en internationaal. De kans is groot dat ik het biljet voor je kan bemachtigen. Je bepaalt zelf het budget en de kwaliteit, want:

"Ieder bankbiljet heeft zijn eigen verhaal".
Advertentienummer: m2069453859