S11-COL-0210 USA half dollar 1976 UNC KM205 Independence

€ 1,65
Verzenden
180sinds 27 jan. '23, 21:07
Deel via
of

Kenmerken

GebiedNoord-Amerika

Beschrijving

Onze werkwijze (versie 14-07-2022)

Wij zijn een groepje verzamelaars die de dubbel stukken verkopen op Marktplaats. Reserveren doen we op basis van de bieding op Marktplaats. Wij beantwoorden email, maar een bod op email zal niet worden verwerkt. We verwerken de biedingen als volgt:

Normaal gesproken reserveren we elke zondagavond om 19:00:00. Biedingen na de deadline moeten we helaas verwijderen. Na het reserveren op de Zondagavond (maar niet later dan Maandag), zullen we het gereserveerde verzamelen en wegen.

Indien geboden kan worden vanaf €0.01, zullen we pas reserveren op het moment dat ons inziens een redelijk bod is uitgebracht.

Na reserveren bevestigen we op email, met als bijlage een “Orderbevestiging” als pdf. Als de betaling binnen is verzenden we zo snel mogelijk. Daarna bevestigen we met e-mail dat we hebben verzonden, met een image van het pakje als bijlage.

Let wel in Marktplaats berichten zal een pdf bijlage niet worden geplaatst. We adviseren om communicatie te lezen met het e- mailadres dat in het Marktplaats profiel staat. Dan wel ons uw e-mailadres te sturen. Verzenden is op basis van actuele postnl tarief en voor risico van de bieder, op verzoek kan aangetekend worden verzonden.

Veel plezier met bieden.

Groet Rian,
CoinsAndMore
Advertentienummer: m1937261472