Hartberger Assortie-boX met 500x zelfklevende munthouders

€ 55,00
Verzenden
141315sinds 16 jul. '15, 14:15
Deel via
of

Kenmerken

TypeVerzamelmap

BeschrijvingHartberger Assorti-Box EURO met 500x zelfklevende munthouders, speciaal met de maten voor de EURO-munten, verpakt in een luxe doos.

De maatverdeling is: 100x 17,5 - 20 - 22,5 - 25 - 27,5 mm.Wie is DE MAN - WERKENDAM:

Anders, dan onze naam doet vermoeden is DE MAN - WERKENDAM ontstaan in Dordrecht, en wel in 1942. Na de start als groothandel in postzegels werd na enkele jaren begonnen met de productie van insteekalbums. Tot eind 60-er jaren werd de productie geheel in eigen huis verzorgd. Met de verhuizing naar Werkendam werd tevens de productie hiervan uitbesteed. In 1995 hebben wij het merk HARTBERGER ovegenomen en is de productie van de munthouders naar Werkendam verhuisd. In 2005 is daarbij ook de productie van banden en bladen erbij gekomen. Ook produceren wij vanuit een aparte onderneming voor andere bedrijven ringbanden en bladen in allerlei soorten en maten. Heeft u hiervoor belangstelling kijk dan op onze speciale website www.deman-ringbanden.nl .

Verkoop, opslag en distributie vindt plaats vanuit ons pand in Werkendam, waar 5 medewerkers u met raad en daad terzijde staan.

Op dit moment bestaat ons assortiment uit de volgende merken en artikelen:

HARTBERGER (sinds 1968), producent en export van opbergsystemen voor munten, penningen en alle mogelijke verzamelobjecten.
LINDNER import (sinds 1992), van alle mogelijke albums voor postzegels, alsmede honderden andere benodigdheden voor verzamelaars.
KOBRA import (sinds 1992), van tientallen accessoires voor verzamelaars.
CATALOGI, postzegel- en muntcatalogi van MICHEL, YVERT, ZONNEBOEM, DOMFIL, NVPH, NVMH, KRAUSE enz.
POSTZEGELS, inkoop en verkoop van vooral verzamelingen, restpartijen, samenstellingen, kilowaar, maar ook losse zegels van Nederland en Overzee.
MUNTEN, inkoop en verkoop van Nederland, buitenland, kilowaar, en natuurlijk alle EUROMUNTEN
ALGEMEEN, alle mogelijke opbergsystemen voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichten van diverse merken.AL ONZE PRODUCTEN ZIJN LEVERBAAR VIA ALLE NEDERLANDSE POSTZEGEL- EN MUNTHANDELAREN.
Advertentienummer: a1029235806