Importa POPULAIR Muntbladen schuifjes Albums 2 euro € 2,00

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
11297118sinds 28 jun. '17, 16:40
Deel via
of

Kenmerken

TypeVerzamelmap

Beschrijving

Importa POPULAIR muntbladen met horizontale schuifjes

Door gebruikmaking van de juiste materialen plakken de schuifjes niet vast aan de muntbladen en glijden de horizontale schuifjes moeiteloos in de bijbehorende transparante muntbladen.

Door toepassing van voor munten veilige zuurvrije en tevens weekmakervrije materialen is dit product “document echt” en zorgt er voor dat uw munten niet worden aangetast en zodanig in topconditie blijven.


Het bladformaat is 210 mm x 260 mm en er zijn 7 typen muntbladen beschikbaar voor het "POPULAIR" verzamelsysteem zodat bijna ieder formaat munt in het album verzameld kan worden. Voor de complete series euromunten is een speciaal muntblad met verticale schuifjes beschikbaar.


U kunt de diverse Importa producten van het “POPULAIR muntverzamelsysteem" in onze webshop www.importa.nl bestellen, maar uiteraard ook bij uw winkelier of vereniging.

NIEUW: de schutbladen zijn nu ook in zwart beschikbaar.Importa POPULAIR Muntbladen schuifsysteem, Albums & Cassettes
De Importa POPULAIR banden en albums met de goudopdruk MUNTEN zijn in de kleuren blauw, rood en zwart verkrijgbaar

De POPULAIR albums zonder goudopdruk(afmeting 240 mm x 275 mm) zijn in 7 kleuren beschikbaar en geschikt en dus een goed alternatief, voor de overige Importa Thema albums met dezelfde afmetingen zoals o.a. het MH12, 2€, Eurocoins, Alexander, Beatrix, Juliana, Wilhelmina, EURO, PTT, PZM 3-slag, FDC, Eerstedag, Eerste dagbladen, Prestigeboekjes, CD & CD-ROM, Telecards. Bekijk onze website www.importa.nl of vraag het uw winkelier.


Bekijk onderstaande website voor prijzen, beschrijvingen en afbeeldingen van alle POPULAIR producten en/of vraag het uw winkelier.

https://www.importa-supplementen.nl/product-categorie/populair-munten-schuif-systeem/


IMPORTA
Industrieweg 7
2641RM - Pijnacker
Nederland

Telefoon:+31 (0) 15 36 99 010


www.importa.nl


contact@importa.nl

info@importa.nl


Kvk Delft: 27224753


Advertentienummer: a1117406953