S1-GY1-0165 DUITSLAND 200 mark 1923 A XF/UNC KM35

€ 1,20
Verzenden
Verzenden voor € 0,01
191sinds 1 apr. '24, 19:38
Deel via
of

Kenmerken

LandDuitsland

Beschrijving

Onze werkwijze (versie 27-03-2024)

Wij zijn een groepje verzamelaars die de dubbele stukken verkopen op Marktplaats. Reserveren doen we op basis van de bieding op Marktplaats. Wij beantwoorden e-mail, maar een bod op e-mail kunnen we niet verwerken, omdat de biedingen geautomatiseerd worden verwerkt in ons biedsysteem.

We verwerken de biedingen als volgt:

Normaal gesproken reserveren we elke zondagavond om 19:00:00. Marktplaats heeft geen tijd van de bieding. We gebruiken in plaats daarvan de tijd van de e-mail. Biedingen na de deadline zullen door ons biedsysteem worden verwijderd. Na reserveren zullen we de biedingen verzamelen en wegen.

Bevestigen van reserveringen en de verzendkosten doen we via de e-mail, met als bijlage een “Orderbevestiging” als pdf. Indien we geen email hebben, dan zal de reservering als tekst in Marktplaats worden ingebracht. Als de betaling binnen is, verzenden we in de meeste gevallen op Dinsdag dan wel op Donderdag. Daarna bevestigen we per e-mail dat we hebben verzonden, met een image van het pakje als bijlage.

Verzenden is op basis van het actuele Postnl tarief en voor risico van de bieder, op verzoek kan aangetekend worden verzonden. We gaan standaard uit van Nederland, gaarne voor reserveren doorgeven indien over de grens moet worden verzonden.. Bedragen hoger dan €25.00 zullen altijd met track & trace, dan wel verzekerd (afhankelijk van bestelde bedrag) worden verzonden. Wij nemen in dat geval een gedeelte van de kosten voor onze rekening. Op verzoek houden we de stukken vast, dit om door te kunnen zoeken en zodoende de verzendkosten te verlagen. Op Marktplaats worden we vanaf 28-02-24 verplicht om de verzendkosten in te vullen. Dat is vreemd, want over het algemeen worden er meer munten besteld, en zijn de verzendkosten onbekend. Om te kunnen plaatsen, vullen wij €0.01 cent in. De werkelijk verzendkosten zullen we berekenen nadat we hebben gereserveerd.

Op een enkel exemplaar na, staat in de aanbiedings titel, het land, de muntsoort, het catalogusnummer, specials waaronder o.a. Mintmark. Tevens wordt de kwaliteit van de munt aangegeven. De images bij de aanbieding zijn van de munt die zal worden ontvangen. Uitzondering is wanneer we als kwaliteit “Circulated Qualité” (CQ) aangeven. In dat geval is de munt kwaliteit gemiddeld gecirculeerd en de images zijn van een stockfoto. De munten met CQ hebben een vaste lage prijs (€0.15-€0.25)
Veel plezier met bieden.

Groet Rian,
CoinsAndMore
Advertentienummer: m2099530145