Fossiel heren horloge zwart

€ 50,00
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 6,75
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
1342sinds 12 aug. '21, 15:38
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypePolshorloge
MerkOverige merken
MateriaalStaal
Materiaal bandjeStaal

Beschrijving

Herenhorloge met stalen band, zwart metaal.
40 mm breed.
Zwarte wijzerplaat.

Sinds 2017 is een Woord&Daad winkel gevestigd in Harderwijk. Woord&Daad is een organisatie die zich inzet voor duurzame veranderingen voor mensen in armoede vanuit Bijbels perspectief. Bijvoorbeeld door noodhulp, drinkwatervoorziening, beter onderwijs en werkgelegenheid te creëren in landen waar armoede heerst.

De spullen in de winkels zijn als gift gegeven en worden opnieuw verkocht als 2e hands artikel, het principe is net als een kringloopwinkel. Echter is het verschil dat de opbrengst van de winkels wordt geschonken aan woord&daad. Vooralsnog werden alleen spullen vanuit de winkel verkocht. Vanaf september 2019 worden ook artikelen via marktplaats aangeboden om zo meer mensen te bereiken en daardoor meer spullen te verkopen.
U bent van harte welkom om als geïnteresseerde koper het product te bezichtigen in de winkel op afspraak. Dit omdat de winkel gesloten is ivm het coronavirus.
De winkel is gevestigd tegenover het station van Harderwijk. Als u voor het artikel uit de advertentie komt graag even contact opnemen via het mailadres in deze advertentie alvorens u lang komt.


Medewerkers Woord&Daad Harderwijk
Advertentienummer: m1737647349
Overige advertenties van Woord&Daad Harderwijk
Meer van Woord&Daad Harderwijk
Bekijk alle