FatBurner | van SuperFoods | Afslanken

€ 39,95
Verzenden
1409sinds 13 mar. '24, 16:16
Deel via
of

Kenmerken

TypePillen
ConditieNieuw

Beschrijving

NIEUW in Nederland & Belgie! Klik op de link om de FatBurner van BodyMelt aan te kopen.

 

Deze FatBurner is anders dan andere, met ingrediënten van SuperFoods. Je hoeft er geen speciaal dieet bij te volgen, genoeg water drinken is voldoende.

 

Door de SuperFoods die verwerkt zijn in de Burn van BodyMelt heb jij minder trek in zoetigheid, fastfood en eet minder dan je huidige eetpatroon. De Burn van BodyMelt heeft een hoog gehalte aan goede voedingsstoffen en antioxidanten die allerlei positieve effecten hebben op de gezondheid. Zorg dat je lichaam went aan het verminderen van zoetigheid, fastfood en minder eten met de Burn van BodyMelt

 

Wil je je lichaam een boost geven? Klik nu op de link en ervaar een geweldige resultaat van de Fatburner van BodyMelt!

Wanneer je de FatBurner van BodyMelt hebt aangekocht krijg je er een gratis BodyTracker bij. Deze ontvang je digitaal per mail waar je ook met al je vragen of opmerkingen terecht kunt.

 

Betalen kan via Google of Apple Pay met IDeal, Skrill en Sofort. Product wordt vanuit Nederland binnen 2-3 werkdagen verstuurd. Tracking ontvang je in de mail van MyDailyChoice. MyDailyChoice is een marktplaats van merken. Wanneer je een eerste product hebt aangekocht, heb je toegang tot alle beschikbare merken. 

Advertentienummer: a1499703315
Overige advertenties van GoSocial
Meer van GoSocial