C9 clean detox afvallen

€ 89,00
Verzenden
138131sinds 6 mei. '22, 23:11
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeOverige typen

Beschrijving

Nieuwe dozen alle smaken🌸🌸
🍀Nieuwe dozen🍀
Clean 9 helpt je afvallen en fit worden
Heb je weinig energie en zit je niet lekker in je vel? Of ben je aangekomen en lukt het maar niet om die overtollige kilo’s kwijt te raken? Dan is Clean 9 jouw redder in nood! Het C9 programma helpt je afvallen, fit worden en je gezond voelen. Het brengt je een vliegende start naar minder kilo’s! Gedurende 9 dagen creëer je op een natuurlijke manier een basis die je helpt gewicht te verliezen en spieren op te bouwen. Er ontstaat een gezonde balans in je lichaam waardoor voedingsstoffen optimaal opgenomen kunnen worden. Het C9 programma is onderdeel van het Forever F.I.T. programma, dat speciaal ontworpen is om jou te ondersteunen in een gezonde leefstijl, ongeacht jouw fitnessniveau. Leer de C9 tools en zet vandaag nog de eerste stap naar een transformatie van leefstijl.


Met Clean 9 lukt het wel die gezonde leefstijl vast te houden
In de praktijk blijkt dat juist het blijvend vasthouden van een gezond gewicht een lastige opgave is voor veel mensen. Het C9 programma is de eerste stap in het blijvend aanpassen van jouw gewoontes en is speciaal ontwikkeld om die slankere versie van jezelf vast te houden. Je leert patronen veranderen en legt gedurende 9 dagen een belangrijke basis waarmee je gefundeerd verder kunt. C9 zorgt voor meer balans in je leven: de sleutel naar een gezonde lifestyle.
Waar bestaat het C9 programma uit?
Tijdens C9 programma volg je gedurende 9 dagen een effectief voedingsschema en een bewegingsplan. Je ontvangt een supplementen pakket en recepten om een vliegende start te maken naar de nieuwe healthy you!
De C9 kuur draait om gewichtsbeheersing op basis van pure aloë vera gel, uitgebalanceerde voedingssupplementen en smaakvolle proteïne shakes. Het pakket bestaat uit de volgende producten:
Forever Aloe Vera Gel
Forever Fiber
Forever Garcinia Plus
Forever Lite Ultra
Forever Therm
Meetlint
Shaker
C9 forever living ap
De C9 producten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en helpen jou je doelen te bereiken. Volg gedurende 9 dagen de voorgeschreven stappen, de praktische tips en de concrete adviezen die jou helpen op een verantwoorde manier te werken aan een fittere versie van jezelf.
Het C9 programma is op een veilige en verantwoorde manier over 9 dagen opgebouwd. Je start de kuur met het stellen van doelen. Wat wil jij met C9 bereiken? Wil je meer energie gedurende de dag? Of wil je een paar pondjes kwijtraken? Zodra je jouw C9 doelen, gewicht en lichaamsmaten hebt genoteerd ben je klaar om te starten met het C9 programma. Gedurende de hele kuur ontbijt, lunch, snack en dineer je met de C9 producten en maaltijden met een minimale calorie inname.
Dag 1 en 2
De eerste twee dagen van jouw C9 kuur zijn ontwikkeld om lichaam en geest te resetten. Gedurende de eerste twee dagen bestaat je ontbijt, lunch, snack en diner uit Forever Aloë Vera Gel drank, proteïne shakes en voedingssupplementen. Tussendoor kun je wel wat groenten of fruit eten. Je kunt deze eerste twee dagen als zwaar ervaren. Je lichaam leert weer optimaal te functioneren, wat belangrijk is voor het verdere verloop van het C9 programma. Je beweegt deze eerste twee dagen minimaal 30 minuten per dag met een lichte inspanning.
Dag 3 tot en met 9
Op dag 3 tot en met 9 beweeg je elke dag minimaal 30 minuten matig intensief. Je neemt deze dagen slechts 1000 calorieën per dag. Naast de Forever Aloë Vera Gel drank, proteïne shakes en voedingssupplementen eet je op dag 3 tot en met 8 één lichte maaltijd per dag. Op dag 9 eet je twee lichte maaltijden per dag, voor een soepele overgang naar het F15 programma. De maaltijden bestaan altijd uit voedingsmiddelen die rijk zijn aan proteïnen en arm zijn aan zetmeel. Dit bevordert de vetverbranding en zorgt ervoor dat je een energiek gevoel blijft behouden. De maaltijden wissel je af met groenten en fruit. Daarbij is het belangrijk om voldoende water te drinken. In het tweede deel van de kuur zul je al positieve gevolgen gaan opmerken. Hallo platte buik en fit gevoel!
Het bewezen effect van aloë vera
Geen natuurlijk extract is zo krachtig als aloë vera. Aloë vera is rijk aan waardevolle stoffen en mineralen waardoor je er beter uit gaat zien en je gezond voelt. Juist de gezamenlijke werking van de stoffen zorgen voor een krachtig effect. De aloë vera plant verbetert de weerstand en het immuunsysteem, stimuleert de stofwisseling, vermindert stress en bevordert de nachtrust.
C9 bestellen?
Wil jij ook fit worden in 9 dagen? De C9 kuur is bewezen effectief en eenvoudig te volgen. Je gaat er niet alleen beter uitzien, maar je gaat je ook energieker en vitaler voelen. En dat in 9 dagen !!

geen risico met verzenden, u krijgt een tnt code
Iedere ochtend gaat alles op de post voor 10 uur dus betalen!! anders wordt het pakket de dag erna verstuurd.

Za en zondag worden wel pakketten verkocht ma pas op maandag verstuurd, dan heb ik ook even weekend😎😎
Advertentienummer: m1839533235