Mugler Alien Goddess Eau de Parfum Refillable 60 ml

€ 50,00
Ophalen of Verzenden
€ 7,00
505sinds 3 jul. '22, 13:30
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Deze adv. gaat over foto 1
nieuw in de verpakking!
Topnoot BergamotHartnootJasmijnBasisnootCashmeran, VanilleIk ben refillableJa, JaCadeau voorVerjaardagAlien Goddess, het nieuwe vrouwenparfum van MUGLER, is een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop. In een tijd waar mensen op zoek zijn naar licht in de duisternis, baant een zonnegodin de weg naar een miraculeuze maar reële lotsbestemming.

De vrouw die Alien Goddess eau de parfum draagt, is in perfecte harmonie met haar lichaam en ziel. Ze is klaar om de wereld om haar heen te vergroten met glorie, vrijgevigheid en welwillendheid.

Alien Goddess van MUGLER is een bloemig-oriëntaals-houtige creatie met een geurspoor gecomponeerd door de meest grandioze ingrediënten uit het palet van de parfumeur, die jouw zinnen zullen betoveren. Dit nieuwe ALIEN parfum is een zonnig bloemenboeket met een sprankelende luminositeit opgebouwd rond 3 revelaties.

Stralende revelatie: de geur opent met de stralende revelatie van Italiaanse Bergamot-essence, die de sensatie van de eerste zonnestralen oproept. Een intense uitbarsting van licht doorheen de geur, als de positieve energie van de zonnegodin.

Andere foto's zie andere adv.
Advertentienummer: m1859887767