Pokémon Red / Blue / Yellow Version inclusief opbergdoosjes!

Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
57312sinds 16 aug. '21, 16:36
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
GenreRole Playing Game (Rpg)

Beschrijving

In Pokémon Red Version en Pokémon Blue Version konden talloze spelers kennismaken met de wereld Kanto, waar Pokémon als Charmander, Pikachu en Mewtwo zijn ontdekt. Door gebieden te verkennen, te vechten en te ruilen krijgen trainers toegang tot 150 verschillende Pokémon.

Pokémon Yellow is de opvolger van de spellen Pokémon Blue en Pokémon Red. Je probeert in dit spel om de beste Pokémontrainer te worden van de hele Kanto regio. Hierbij moet je met 8 gymleaders dueleren om hun badge te krijgen. Met deze kan je de Elite 4 uitdagen. Als jij hen kan verslaan kan je de kampioen uitdagen.

Er is van alles te zien en te doen in Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version en Pokémon Yellow Version. Ga op reis door Kanto en word de beste trainer van allemaal!

Het gaat om originele Pokémon games met nieuwe vervangingsdoosjes (repro).

Verzenden is mogelijk, maar op de kosten en risico van de koper. Ik geef hierbij geen garantie of retour. Doe een mooi bod en wellicht is deze prachtige set binnenkort van u! Los bieden is ook mogelijk. Stuur vooral even berichtje, ik reageer meestal snel.
Advertentienummer: m1739029756