Pro Evolution Soccer 2009 Overig

€ 6,99
Verzenden
€ 2,49
210sinds 20 apr. '22, 07:17
Deel via
of

Beschrijving

De beste voetbalserie ter wereld keert terug naar de Wii. De unieke, intuïtieve besturing die mogelijk wordt gemaakt door de Wii-afstandsbediening en Nunchuk, is nog beter geworden en staat garant voor de meest realistische topvoetbalervaring, buiten voetbal zelf natuurlijk. Met meer teams, nieuwe tactieken en technieken om onder de knie te krijgen en nieuwe speltypes, waaronder een exclusieve en officiële UEFA Champions League Mode, is Pro Evo terug en beter dan ooit.

Voortbouwend op de revolutionaire besturingswijze die werd geïntroduceerd in de eerste Pro Evo-titel voor de Wii, laat PES 2009 je de actie op het veld echt beheersen. Richt met de Wii-afstandsbediening om een speler uit te kiezen voor een afgemeten pass of gebruik de afstandsbediening om je spelers in positie te brengen en de verdediging van de tegenstander te ontregelen. Uitgekiende, vloeiende aanvallen worden mogelijk gemaakt, zoals dat nog nooit is gebeurd. Een verbeterd schietsysteem biedt ondertussen nog meer gelegenheid om spectaculaire goals te maken.

PES 2009 geeft je niet alleen de leiding over wat er voorin gebeurt, je krijgt ook meer controle over je defensie. Zo kun je je spelers direct opdragen om de aanvallers van de tegenpartij kort te dekken, ze de bal af te pakken of dramatische slidings uit te voeren. Of je nu het doel van je tegenstander onder vuur neemt of onder druk staat in je eigen strafschopgebied, jij hebt het voor het zeggen. Je bent ook vrij om het besturingsschema aan te passen op je eigen wensen, zodat je altijd weer terug kunt naar de traditionele Pro Evo-besturing, waarbij je de Wii-afstandsbediening horizontaal vasthoudt of de Traditionele Controller gebruikt.

Om de spanning van de wedstrijddag nog verder op te voeren, heeft PES 2009 een weelde aan nieuwe spelstanden. Met exclusieve rechten op de UEFA Champions League, stelt Pro Evolution 2009 je in staat om mee te spelen in één van de spannendste clubcompetities ter wereld. In het speltype Become a Legend ervaar je alle ups en downs van een voetbalcarrière, door een veelbelovende jonge speler te besturen in zijn weg naar de top. Voor een diepere, meer strategische kant van voetbal is er de Master League Mode: hierin bouw je een team van de grond op en leid je het naar eeuwige roem.

Natuurlijk zou het geen Pro Evo zijn, als er geen meerspeleropties waren om het spelplezier een compleet nieuwe dimensie te geven. Deel je enthousiasme door via Wi-Fi contact te maken met een ander Wii-systeem en spellen te spelen met maximaal acht spelers tegelijk. Een nieuwe coöperatieve spelstand laat de ene speler de Nunchuk en Wii-afstandsbediening oppakken om de wedstrijd op teamniveau te besturen, terwijl een andere speler de Traditionele Controller gebruikt om individuele spelers te besturen. Met zijn meeslepende voetbalervaring en zijn ongekende realisme, is Pro Evolution Soccer 2009 de volgende stap in de innovatie van voetbalsimulatie.

Naast deze aanbieding heeft Megamoviestore.com nog veel meer leuke films op voorraad.
De voordelen van Megamoviestore.com zijn:
    -Een bestelling die voor 15.00 geplaatst is wordt dezelfde dag nog opgestuurd
    -Slechts 2,49 euro verzendkosten en vanaf 40 euro gratis verzending
    -Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen
    -Veilig online betalen
    -Geen verplicht account

Klik voor deze film op onderstaande link:
Advertentienummer: a1430787570