Gameseat PRO plus Race F1 simulator

€ 499,00
Ophalen of Verzenden
€ 35,00
159419sinds 13 jul. '22, 10:35
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Categorie-suggestiesimulatoren

Beschrijving

De GameSeat Pro+ is de #1 race simulator om een geweldige en realistische race ervaring te beleven.
Het is de meest complete, multifunctionele en betaalbare race simulator! De gepatenteerde simulator bestaat uit een unieke kuipstoel en aluminium kantelbaar frame. Ook is hij in enkele minuten te monteren. Het artikel wordt geleverd met een dikke kwalitatief hoogwaardige vloermat om de simulator op te zetten. Naast 8 inbusbouten voor het vastzetten van permanente aansluitingen, heeft de GameSeat Pro+ verder alleen maar snelsluitingen zodat alles snel en naar wens is in te stellen.
De kuipstoel is in een handomdraai aan te passen van een Rally stoel naar een Formule 1 zitje. Dankzij de vele mogelijkheden om deze stoel in te stellen, vindt iedere racer de perfecte positie in deze stoel. Het frame bestaat uit 4 roestvrij stalen telescopen, door het gebruik van meerdere telescopen en gelaste versteviging in alle hoeken ontstaat er een uiterst stabiel frame. Twee telescopen worden gebruikt voor het geleiden van de stuurkolom en pedalen. De andere twee telescopen zijn de stempelpoten en hierop wordt de TV of monitorstandaard gemonteerd. Het standaard is instelbaar en sterk genoeg om zelfs een grote 42 inch TV te monteren. Op de telescoophouders kunnen meerdere accessoires gemonteerd worden, waaronder een Butkicker.
De GameSeat Pro+ is geschikt voor jong en oud. Doordat de simulator eenvoudig is in te stellen kunnen coureurs vanaf 7 jaar al gaan racen. De GameSeat Pro+ is de enige Rally, Race en F1 simulator die in een paar minuten te monteren en te demonteren is en heel weinig plaats inneemt om op te bergen. De simulator wordt geleverd in een doos met een afmeting 75x53x43cm en heeft een gewicht van 30 kilogram. Alle onderdelen zijn zorgvuldig verpakt. Eenmaal gemonteerd neemt de GameSeat Pro+ maar een beperkte ruimte in van 150x55x80cm.
Advertentienummer: m1863340829