PC/Playstation 4/5 Nacon Revolution Unlimited PRO

€ 60,00
Ophalen of Verzenden
1312sinds 16 mei. '24, 09:00
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
TypeController
EigenschappenDraadloos

Beschrijving

De REVOLUTION Unlimited Pro Controller is de eerste PS4™-controller van NACON met een draadloze stand. Hij biedt alle aanpassingsmogelijkheden die competitieve gamers nodig hebben, zowel handmatig als via software.
De gevoeligheid van de joysticks van de REVOLUTION Unlimited Pro Controller is eenvoudig aan te passen dankzij de verwisselbare knoppen (hol en bol) en schachten (verschillende diameters).

In de verborgen compartimenten in de handgrepen van de controller kunnen extra gewichten worden geplaatst.
Dankzij de ingebouwde Bluetooth®-ontvanger kun je kiezen tussen een bedrade en draadloze stand.

Hij bevat ook een headsetaansluiting voor chat- en audiofuncties in beide communicatiestanden.
Met de bedieningen aan de onderzijde van de controller kun je snel het headsetvolume, de gamestand (1 - PS4™, 2 - PS4™-Advanced, 3 - PC-Advanced) en de communicatiestand van de controller aanpassen.
In de standen PS4™-Advanced en PC-Advanced heb je toegang tot gameprofielen die zijn gemaakt met de meegeleverde software.
En met toetsentoewijzing, de reactiecurve van de linker en rechter joystick, omkering van joysticks en assen, gevoeligheid en looptijd van elke trekker en trillingsintensiteit zijn de aanpassingsmogelijkheden eindeloos.
Je kunt zelfs de kleur en helderheid van het backlight van de rechter joystick wijzigen voor een echt persoonlijke look!
Je neemt de controller en alle accessoires die erbij horen gemakkelijk mee in de meegeleverde harde opslagkoffer.
Advertentienummer: m2115546796