Te Huur: Cardiostrong TR30 Loopband

€ 44,50
Ophalen of Verzenden
703985sinds 21 apr. '22, 10:53
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Huur nu extra voordelig fitness-apparatuur, in het comfort van uw eigen huis!


Nu in de aanbieding van € 89,50 voor € 44,50!

Let op, levering enkel op de begane grond!
Het meest complete instapmodel van de Cardiostrong loopbanden serie is de moderne Cardiostrong TR30 loopband.
Dit complete instapmodel met een betrouwbare 2,25 pk motor biedt de beginnende en de meer getrainde loper een betrouwbaar apparaat.Het brede loopoppervlak van 49 cm en het geïntegreerde dempingssysteem geven deze band uitstekende loopeigenschappen.Om de loopband TR30 helemaal af te maken, is de loopband van handige oplossingen voorzien, zoals het instellen via de handgrepen van snelheid en helling.
Met 14 trainingsprogramma's, zoals snelheid-, heuvel- en hartslaggestuurd en gebruikersprogramma's biedt de TR30 loopband elke gebruiker een gevarieerde uitdaging.De laatste twee programma's bieden individueel in te stellen looproutes welke opgeslagen kunnen worden, om vervolgens weer op te roepen.
De Cardiostrong TR30 loopband laat je met het hartslaggestuurde programma op basis van je gezondheid zeer effectief trainein.De snelheid en/of de hellingshoek worden zo aangepast dat je altijd (afhankelijk van het gekozen trainingsdoel) traing binnen het vooraf vastgestelde hartritme.Dit zorgt ervoor dat je nooit te zwaar of te licht traint en altijd je doelen van een training behaalt.
De belangrijkste trainingsgegevens, zoals tijd, afstand, calorieverbruik hartslag enz. worden op het blauw verlichte LCD-scherm getoond.Maar er is meer: Op de console van de Cardiostrong TR30 kun je een MP3-spler of iPod® aansluiten om via de geïntegreerde luidsprekers te luisteren naar je favoriete muziek tijdens de training!

U kunt bij Fitness Rent tientallen verschillende populaire fitnessapparaten huren van alle bekende A-merken. Wij brengen het fitnessapparaat bij u thuis en installeren het op de plek waar u het gaat gebruiken. Onze bezorgers geven u een korte uitleg van het fitnessapparaat en instructies voor een goed en veilig gebruik ervan en u kunt direct starten met uw training! U huurt altijd met ons gratis koopoptie.

Klik voor meer informatie hierover op onderstaande link:
Advertentienummer: a1430898690