Push ub bars, push up blokken, crossfit blokken, turn blocks

€ 30,00
Ophalen of Verzenden
1453sinds 8 okt. '21, 15:08
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Push up bars/blocks

Voor fitness
Crossfit
Turnen
50cm lang
11cm hoog
14cm breed

Deze push up block's van hout zijn de nieuwste in zijn soort. 
Ze zijn perfect voor het maken van handstanden of om te gebruiken tijdens het opdrukken.
Met handvatten van solide hout en een doorsnede van Ø 36 mm zul je altijd de perfecte grip hebben tijdens het uitvoeren van je oefeningen.

De houten push up block's komen slechts 6cm van de grond en zijn daarom zeer stabiel en veilig in gebruik.
Ze zijn perfect te gebruiken voor thuis maar ook intensief commercieel gebruik zoals in sportcentra, studio's en crossfit boxen. Door de afmetingen zijn ze eenvoudig te verplaatsen en op te ruimen.

De push up block's: Het principe hiervan is om met je eigen lichaamsgewicht te gaan trainen. De hoek maakt de oefening zwaarder daar waar nodig. Zowel dips, push-ups en handstanden kunnen perfect gemaakt worden. De houding van je lichaam zal natuurlijker aanvullen en de sets zijn zeer stevig en gebruiksvriendelijk.

push up blocks zijn ontzettend handig en veelzijdig en kunnen eigenlijk niet ontbreken in jouw sportschool, woonkamer of wat voor ruimte dan ook waar jij jouw oefeningen doet. push up block's vinden hun oorsprong in de gymnastiek, maar de mogelijkheden die push up block's bieden voor de krachtsport maken dat push up block's zeer populair zijn geworden onder krachtsporters.
Advertentienummer: m1758624128