Weed Diffuser Citrus Secrets Vitaminbeauty | Vitaminstore

€ 9,95
Verzenden
620sinds 2 sep. '19, 10:08
Deel via
of

Kenmerken

TypeOverige typen
ConditieNieuw

Beschrijving

De takjes zijn gemaakt van gras uit de tropen, genaamd?Kajute?. Ze zijn stuk voor stuk zorgvuldig gekozen voor de vorm en worden daarna ontdaan van de schors, gewassen en gedroogd. De verpakking is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en is geprint met plantaardige inkt. 100% pure essentiële olie, natuurlijk en onverdund. Bevat geen synthetischestoffen, alcohol of oplosmiddel.


Over Vitaminstore
Vitaminstore is dé moderne health specialist. Ieder lichaam is anders en iedereen heeft een eigen levensstijl, daarom staat een persoonlijk advies hoog in het vaandel bij Vitaminstore. Bij ons vind je 100% gezonde voedingssupplementen, de beste merken sportvoeding en de zuiverste natuurcosmetica.

Vitaminstore voert een breed assortiment gezondheidsproducten en verkoopt onder andere de bekende A-merken Solgar, Orthica, MDY, EAS, Dr. Hauschka en Weleda. Onze huismerken VitaminHealth, VitaminSports en VitaminBeauty zijn met hun gunstige prijs-kwaliteit verhouding een unieke toevoeging aan het assortiment. Bij Vitaminstore kun je terecht voor een eerlijk en deskundig advies!

Via de link hieronder kun je eenvoudig en snel al onze producten online bestellen!

Vitaminstore bezorgd in heel Nederland en België!

Advertentienummer: a1300599719