StimuROLLER Microneedling Dermaroller (0.5 mm)

€ 22,95
Verzenden
€ 2,95
211sinds 29 nov. '22, 00:13
Deel via
of

Beschrijving

De DS Laboratories StimuROLLER is een roller met 540 titanium naaldjes waarmee je over de (hoofd)huid kan rollen. Het voordeel hiervan is dat het natuurlijke genezingsproces van de huid gestimuleerd wordt, en dat haargroeimiddelen zoals minoxidil of nanoxidil beter in de hoofdhuid worden opgenomen. Een verbeterde opname van deze lotions zorgt indirect voor een beter resultaat.

De DS Laboratories StimuROLLER is verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes:

  • Medium (0.3 mm), voor gezichtsbeharing (baard of snor) en/of voor een gevoelige huid en/of de minder ervaren gebruiker
  • Lang (0.5 mm), voor de ervaren gebruiker en voor een behandeling van baard of snor
  • Extra lang (1.0 mm), voor de ervaren gebruiker en in principe alleen geschikt voor de hoofdhuid

De voordelen van de DS Laboratories StimuROLLER zijn:

  • Verhoogt de absorptie van lotions tegen haaruitval
  • Stimuleert het natuurlijke genezingsproces van de huid
  • Verjongt de hoofdhuid om een gezonde haargroei te ondersteunen
  • Is pijnloos: 540 titanium naaldjes
  • Is speciaal ontworpen voor de hoofdhuid voor zowel mannen als vrouwen

De DS Laboratories StimuROLLER is ontworpen om een dikkere, gezondere haargroei te stimuleren door de absorptie van lotions tegen haaruitval te verbeteren. Daarnaast zorgt de dermaroller ervoor dat de gezondheid van de hoofdhuid wordt bevorderd wat indirect voor een betere haargroei zorgt.

De dermaroller bevat 540 dunne titanium naaldjes van de hoogste kwaliteit. Het verschil met andere dermarollers is dat deze een stuk meer naaldjes bevat en dat deze van titanium gemaakt zijn. Andere dermarollers kiezen voor minder naaldjes en goedkoop materiaal voor de naaldjes.


Microneedling
Het proces waarbij men de huid behandelt met bijvoorbeeld een dermaroller noemen we ook wel microneedling. Microneedling is een eenvoudige therapie die goed werkt tegen aandoeningen zoals acné, striae en haaruitval.

Onderzoek heeft aangetoond dat microneedling een grote bijlage kan leveren in de behandeling van haaruitval en positieve resultaten kan geven. Lotions tegen haaruitval worden bij het gebruik van een dermaroller beter in de hoofdhuid opgenomen. Een dermaroller creëert duizenden kleine openingen in de opperhuid om de actieve ingrediënten van de lotion makkelijker te laten doordringen om zo bij het haarzakje te komen. Hierdoor zal de lotion sneller intrekken en sneller resultaten geven.

Frequentie & onderzoek
Verschillende studies tonen aan dat de dermaroller wel degelijk een positief resultaat kan geven op de haargroei. Uit een recente studie blijkt dat een lage frequentie van 1 keer per week al effectief was. Mocht je de dermaroller vaker willen gebruiken, dan is ons advies deze niet meer dan 2-3 keer per week te gebruiken, omdat de huid tijd nodig heeft om te herstellen na de behandeling. Er wordt aangeraden om de deramroller in het begin maximaal tweemaal per week te gebruiken, om de huid te laten wennen. Wanneer de huid gewend is geraakt aan het gebruik kun je de frequentie naar behoefte verhogen.

Studie 1 | Studie 2 | Studie 3

Advertentienummer: a1461619522