Multi Collageen Proteïne Types I, II & III Poeder (454 gr.)

€ 38,95
Verzenden
€ 2,95
120sinds 29 nov. '22, 00:58
Deel via
of

Beschrijving

NOW Foods Multi Collageen Proteïne Types I, II & III Poeder (454 gr.) bevat collageen type 1, 2 en 3, vitamine C en druivenpitextract voor de gezondheid van botten, gewrichten én huid. Collageen is het meest voorkomende eiwit bij zoogdieren en draagt bij aan een gezonde huid, gewrichtsmobiliteit en elasticiteit van de botten, spieren, pezen, kraakbeen en bloedvaten. Collageen neemt vanaf 25 jaar oud bij mensen af. Om bij te dragen aan een goede veroudering, is het noodzakelijk om de collageenproductie te verminderen. Studies tonen aan dat gehydrolyseerd collageen helpt om sterke botten en gezonde gewrichten te houden en zorgt voor de gladheid en hydratatie van de huid. NOW Foods Multi Collageen Proteïne Types I, II & III Poeder bevat collageen uit drie bronnen, namelijk rundvlees (type 1 en 3), kip (type 2) én vis (type 1). Het rundercollageen dat in dit product wordt gebruikt, is van BSE- en hormoonvrij vee.

Voordelen van NOW Foods Collageen Peptiden Poeder:
  • Bevat collageen uit drie bronnen: rundvlees, kip en vis. BSE- en hormoonvrij.
  • Bevordert de mobiliteit en comfort van botten en gewrichten.
  • Helpt veroudering van de huid tegengaan.
  • Non-GMO, sojavrij, eivrij, zuivelvrij, notenvrij.
  • GMP Kwaliteit verzekerd: NPA A-rated. GMP certificering betekent dat elk aspect van het NOW productieproces is onderzocht, inclusief de laboratorium/testmethoden (voor stabiliteit, werkzaamheid, en productformulering).
  • Verpakt in de VS door een familiebedrijf dat sinds 1968 bestaat.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

NOW Foods Collageen Peptiden Poeder kopen bij Bono.nl?

Op zoek naar een goed collageen supplement tegen veroudering? Kies voor de NOW Collageen Peptiden Poeder . Op zoek naar andere supplementen? Het NOW Foods assortiment bestaat uit topkwaliteit voedingssupplementen, vitamines en mineralen. De producten zijn van natuurlijke oorsprong. Koop je meer dan twee producten dan ontvang je volumekorting. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis!

Advertentienummer: a1461627959