Backstretcher - Rolstretcher magneet- Rugstrekker

Bieden
Ophalen of Verzenden
€ 6,95
1547sinds 14 sep. '22, 08:43
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeLichaamsverzorging

Beschrijving

Orthopedische backstretcher met magneet en met gebruiksaanwijzing en oefeningen. Werkt met magnetische rollende wielen om beter de taille te trenen wanneer je het gebruikt. De backstretcher wordt niet in elkaar gezet geleverd.
Montage is nodig na ontvangst.
Gelukkig kun je hier iets aan doen! De backstretcher helpt jouw rugklachten verminderen door je rug op comfortabele wijze te rekken en de verkeerd aangenomen houding te compenseren.
Verlichting van rugklachten
Na een lange dag staan of zitten weer die stekende pijn in je rug. Rondlopen met rugklachten is het vervelendste dat er is. De meeste (onder)rugklachten worden veroorzaakt door een verkeerde houding. Kleine dingen, zoals een verkeerd afgestelde bureaustoel, kunnen op de lange termijn zorgen voor toenemende rugklachten.

Door middel van 30 rollers kun je je rugspieren masseren in de juiste houdingshoek. De Rolastretcher verbetert de conditie van je rug. De rollers hebben de juiste breedte om een effectieve drukpunt massage te geven op de lange rugspieren waardoor de houding wordt gecorrigeerd. De druk op onderrug, nek en schouders wordt daardoor verminderd en verdere slijtage van de wervelkolom wordt verminderd of voorkomen. Na de oefening met de rollers op het bovenste gedeelte van de rug kan men langzaam naar beneden rollen voor een extra drukpuntmassage van de onderrug.
Hoe gebruik je de Backstretcher?
Je kunt de backstretcher op meerdere manieren gebruiken, zowel liggend op de grond als zittend op een stoel. De backstretcher werkt simpel: zorg dat je billen tegen de backstretcher zitten en ga dan achterover met je rug. Ontspan minstens 5 minuten in deze houding zodat je rugspieren langzaam opgerekt kunnen worden.
Aan het begin kan het onnatuurlijk aanvoelen, maar dat komt omdat je je eigen (verkeerde) houding aan het compenseren bent. Herhaal de oefening elke dag twee keer en je zult merken dat je rugspieren flexibeler en sterker worden. Daarnaast verbetert je lichaamshouding en doorbloeding, waardoor je minder rugklachten ervaart en je je fitter voelt.
Ideaal voor gebruik thuis, op stoel, in de sportschool, in de auto of yogamat.

VOORDELEN VAN DEZE BACKSTRETCHER
Verminderen en verdwijnen van rugpijn
Voorkomen van rugpijn (preventie)
Oplossen van stijfheid en herstelt de functies in de rug
Ondersteunt de rug en spieren
Stretching corrigeert de houding
In de natuurlijke vorm van de wervelkolom
Van kunststof waardoor aangenamer in gebruik dan de houten uitvoering
Plus- en minpunten
  • Het massageapparaat is draadloos
  • Geen afstandbediening om het massageapparaat mee te bedienen
  • Geen warmtefunctie

SPECIFICATIES
- Gemaakt van kunststof
- Gebruiksaanwijzing en oefeningen in het Nederlands
- Afmetingen: 56,5 x 24,5 x 8 cm (L x B x H)
- Kleur: blauw
- Verpakking: kartonnen doos.
Prijs voor nieuw is 49,95 euro
Advertentienummer: m1885525203