ITeraCare

Gratis
Ophalen of Verzenden
2453sinds 15 jan. '23, 14:34
Deel via
of

Beschrijving

Combineer Terahertz frequenties met warmte en je schept de meest ultieme conditie voor het ‘zelfhelend’ vermogen van je lichaam! De iTeracare is wereldwijd het enige apparaat dat voor persoonlijk gebruik terahertz frequenties combineert met warmte. Over de gehele wereld getuigen mensen die dit apparaat gebruiken dat hun klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Het zelfhelende vermogen van ons lichaam staat op iedere ogenblik paraat om ons in balans te brengen en te houden.
Maar ook ons zelfhelend vermogen kent zijn grens, gaan we voorbij deze grens dan ontstaan chronische ziekten.
In onze westerse wereld lijdt één op de twee mensen aan één of meerdere vormen van chronische ziekte.

Uitgebreid onderzoek gedurende de laatste 20 jaar bewees de onschatbare waarde van terahertz frequenties in het herstellen en behouden van onze gezondheid.
Tot nu toe waren de apparaten die terahertz frequenties konden uitzenden of detecteren zo groot als een bodyscanner op een luchthaven. De iTeracare is het eerste en enige apparaat dat beschikbaar is voor persoonlijk gebruik.
Het gebied van de Terahertz bevindt zich tussen Microgolven en Infra Rood en is volledig onschadelijk voor ons lichaam.

De iTeracare schept de ideale omgeving voor het ‘zelfhelende vermogen’ van ons lichaam..
Cellen komen in hun kracht, slapende cellen worden weer actief en abnormale cellen worden geëlimineerd.
Dit gebeurt door het combineren van 3 recente technologieën!

Terahertz
Terhertz resoneert met dezelfde frequentie als normale menselijke cellen en genereert miljoenen trillingen per seconde, waardoor gezonde en slapende cellen worden geactiveerd, terwijl ongezonde cellen en vrije radicalen worden geëlimineerd.

Scalaire Golven
Genereert scalaire golfenergie die onze cellen van energie voorziet, lichaamssystemen in evenwicht brengt, het lichaam versterkt, helende energie produceert en dieper doordringt in de vitale organen.

Optische kwarts
Optical Quartz versterkt de energie die door het apparaat wordt gegenereerd, waardoor een krachtiger resultaat ontstaat. Bootst 1/40 van de UV-energie van het zonlicht na. Het versterkt de auravelden in het lichaam.

Voordelen:

Elimineert ongezonde cellen. Gezonde cellen trillen op de terahertz frequenties. Abnormale, afwijkende cellen trillen op een lagere frequentie dan gezonde cellen. Door de terahertz frequentie vallen ze uit elkaar en worden ze geëlimineerd.

Activeert inerte cellen. Wanneer cellen onvoldoende of niet de juiste voeding krijgen kunnen ze inert worden…ze leven nog maar slapen. Door de terahertz frequenties komen ze terug in hun kracht en leveren ze ons opnieuw energie

Zuivert meridianen en lymfe. Terahertz frequenties maken de Meridianen vrij, stimuleren de acupunctuur punten, zuiveren het bloed en verbeteren het metabolisme

Verbetert de microcirculatie. Terahertz golven dilateren de aders. Verminderen de weerstand van de bloedstroom en de viscositeit ervan.

Regelt de hormoonwerking van ons lichaam. Regelt de werking van de endocriene klieren en versterkt de organen

Haalt overtollig vocht uit het lichaam. Overtollig vocht kan leiden tot ongemak en pijn. Verder wordt ook de zuur base balans herstelt.

Verbetert de Circulatie. Ontdoet het bloed van onzuiverheden. Zuivert het lichaam. Verbetert de bloedcirculatie en ontdoet het bloed van klonters. Maakt de bloedvaten soepeler

Bestel nu €500,- inclusief uitleg en app groep voor advies

De conditie is NIEUW inclusief goede begeleiding
Advertentienummer: m1932665345