Premium Shiatsu massage kussen voor nek en rugpijn

€ 49,00
Verzenden
81822sinds 26 dec. '22, 14:24
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

BeschrijvingEFFECTIEF MET NEK & RUGPIJN AFREKENEN - Het Vitalic massagekussen heeft een krachtige motor die de massageballen op een aangename manier verwarmt. Daarnaast kan dit massagekussen zowel met de klok mee, als tegen de klok in draaien. Dit zorgt ervoor dat je spieren op een effectieve en aangename manier worden los gemasseerd.

LANG GENIETEN VAN EEN MILDE MASSAGE - Er zijn momenten dat je simpelweg wil genieten. Voor deze momenten is het aangenamer wanneer de massage wat minder sterk en minder warm is. Bij de meeste kussens is dit niet mogelijk maar wij hebben hier wel een oplossing op gevonden. Zo is er aan het Vitalic massagekussen een cover bevestigd. Deze cover kun je over het kussen heen doen waarna de massage milder aanvoelt en jij optimaal kunt genieten.

EXTRA LANGE LAADKABEL - Er is weinig zo irritant als een massagekussen met een korte laadkabel waardoor je alsnog erg beperkt wordt qua gebruik. Het Vitalic massagekussen heeft daarom een extra lange laadkabel van wel twee meter.

RISICOLOOS BESTELLEN - We willen dat je echt blij bent met je bestelling. Niet 100% tevreden? Dan mag je dit product binnen 14 dagen na aankoop retourneren. Dit is geen enkel probleem.


Het Vitalic massagekussen combineert functioneel design met de meest recente Shiatsu technologie. Drup op ''plaats bestelling'' en zeg vaarwel tegen rug en nek klachten!

Advertentienummer: a1466964822