Powell Dragon Formula Skateboard Wheels 93A 54mmx32mm 4stuks

€ 59,95
1792sinds 25 jan. '23, 07:25
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

BeschrijvingProductbeschrijving

Best for street & park skateboarding.


De Powell Peralta Dragon Formula Wheels 93A 54mm x 32mm hebben de volgende karakteristieken:

Afmetingen:
- Grootte: 54 mm
- Breedte: 32 mm
- hardheid: 93A

Gemaakt van de Dragon formule
Het verbazingwekkende nieuwe Dragon Formula™ (DF) urethaan dat is gebruikt om deze wielen te maken, is een andere toonaangevende innovatie van Powell Peralta. DF-93A Dragons rollen niet alleen over ruw terrein, maar hebben ook grip en glijden zoals 99A- en 101A-wielen, zodat je al je normale tricks en meer kunt doen op het grotere scala aan skateterreinen die skatebaar zijn gemaakt door de zachtere 93A-hardheid.

Snelheid: Dragons zijn erg snel omdat DF-93A een superhoge rebound heeft, een toonaangevende 18-20% hoger dan harde wielen. Deze hogere rebound betekent dat je geen snelheid verliest in bowls of parken zoals je zou doen met een gewoon 93A-wiel, en dat je veel soepeler en sneller rolt op ruige straten en trottoirs... zelfs op plaatsen waar je vroeger je board moest lopen.

Grip & Slide: Dragons glijden over zowel ruw als glad terrein en hebben ook grip wanneer je het nodig hebt. Dit komt omdat Dragon Formula niet zomaar een gewone wielformule uit het midden van de jaren 90 is. Het is gedurende een periode van tien jaar ontwikkeld om het tot in de perfectie te optimaliseren en af te stemmen. Geen enkel ander wiel kan doen wat deze draken kunnen.

Duurzaamheid: Dragon Formula is niet alleen soepel, snel en glijbaar, het is ook duurzaam. De glijbaarheid komt van de unieke mix van hoogwaardige materialen door het urethaan zwak te maken, zodat het zal glijden als het urethaan wegslijt, waardoor er geen vlakke plekken ontstaan. Dragons gaan erg lang mee, dus ze zijn niet alleen beter, ze zijn ook erg duurzaam.Advertentienummer: a1469495760