CADOMOTUS ROOKIE ONE junior mt 39 en 41

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
3495sinds 17 mar. '23, 11:01
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeInline skates 4 wielen

Beschrijving

Dit is de skate met de beste prijs-kwaliteit-verhouding die we ooit hebben gemaakt. We maken topkwaliteit bewust bereikbaar voor alle kids. We vinden dat iedereen plezier zou moeten kunnen maken op skates!
Wil je zo snel mogelijk hard gaan? Deze skate helpt je om binnen no time een echte pro te worden. Op deze skate leer je de basistechnieken waar je je leven lang profijt van zult hebben.
Wat voor jonge skaters met ambitie belangrijk is, is dat ze een schoen hebben die ze niet beperkt in bewegingsruimte, maar wel perfect aansluit om de voet. Zo kan je diep zitten, sta je mooi recht op je voeten en leer je op den duur spelen het inzetten van je slag, de double push en de valbeweging.
De kuip is van glassfibervezel gemaakt en is vervormbaar rond de belangrijkste delen, namelijk rond de enkel. Zo voorkom je nare drukplekken en zere enkels. De schoen heeft zich grotendeels al bewezen, want veel van de eigenschappen zag je al terug in de Rookie JR die vanaf 2014 werd verkocht en waar we hele goede reacties op hebben gekregen van inliners.
Met deze skate wissel je ook in een handomdraai van drie naar vier willen of andersom en van wielgrootte. Het Neo Transformer 2-in-1 frame geeft je namelijke meerdere opties. Zo heb je altijd de set-up die past bij je ontwikkeling of je omstandigheden. Een unieke skeeler frame dat je hele groeispurt mee gaat.

Onze prijs € 289,00 ( 1maat groter nemen als je normale schoenmaat ) nog 1 maat op voorraad
Advertentienummer: m1955996937